Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon vardir ilac kullanmak neden istemiyosunuz anlamadim? Bu sekilde hamile kalmaya calismak doğru degil. Doktora muayene olun bence kan idrar tahlili falan isterKızlar bir kaç haftadır sürekli her gün değil ama aralıklarla idrar yanması yaşıyorum ilaç kullanmak istemiyorum şuan gebelik düşündüğüm için ilaç falan kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgilendirin
Ya o kadar çok ilaç kullandım ki artık gerçekten midem ilaç içmekten mahvolmuş durumda şimdi kendimi ilaç bıraktırmaya alıştırıyorum tam buna adapte olmışken içmek istemiyorumEnfeksiyon vardir ilac kullanmak neden istemiyosunuz anlamadim? Bu sekilde hamile kalmaya calismak doğru degil. Doktora muayene olun bence kan idrar tahlili falan ister
Sağlık ocağında sen yine de bi idrar ver belki idrar yolu enfeksiyonudur eğer öyleyse bol bol su için ve nioli yağı kullanın ama mantar falan varsa da fitil kullanabilirsiniz ama ileri derece bişey varsa gebeliğe engel olacaktır ve mecbur antibiyotik içmeniz gerekecektirKızlar bir kaç haftadır sürekli her gün değil ama aralıklarla idrar yanması yaşıyorum ilaç kullanmak istemiyorum şuan gebelik düşündüğüm için ilaç falan kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgilendirin
Çok teşekkür ederimSağlık ocağında sen yine de bi idrar ver belki idrar yolu enfeksiyonudur eğer öyleyse bol bol su için ve nioli yağı kullanın ama mantar falan varsa da fitil kullanabilirsiniz ama ileri derece bişey varsa gebeliğe engel olacaktır ve mecbur antibiyotik içmeniz gerekecektir
İdrar yolu enfeksiyonu gebelige birsz engeldi tedavi olup deneyebikirisnKızlar bir kaç haftadır sürekli her gün değil ama aralıklarla idrar yanması yaşıyorum ilaç kullanmak istemiyorum şuan gebelik düşündüğüm için ilaç falan kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgilendirin
Teşekkür ederim artık öyle yapacam başka çarem yok gibiİdrar yolu enfeksiyonu gebelige birsz engeldi tedavi olup deneyebikirisn
Canım kürtaj sonrasında biraz hormonlarda sıkıntı yaşanabiliyor sonuç olarak vücudun gebeliği alıştırmışken birden kürtaj olunuyor bu durumda vücut bazen kendini hala gebe gibi hissedebiliyormuş o yüzden normal bi süreç aslında ama başka bi şüphen varsa da hiç aklına bu kadar takmadan doktora gitArkadaşlar meraba ocak 21 kürtaj oldum sağlıksız gebelik kendi düştü parca alındı vs üç hafta uzak durdum ilskdn zaten ama daha adet olmadım bilgisi olan var mı
Bilmiyorum Şubat ayinda bı kaç kere ilişki yaşandı ama leke gördüm ilişkiden üç gün sonra sarı leke enfeksiyn dedim heralde ama ağrı vs yoktu antibiyotik kullandım geçti yada lohusa olduğum içindi o leke bilemedim şuan 43. GünCanım kürtaj sonrasında biraz hormonlarda sıkıntı yaşanabiliyor sonuç olarak vücudun gebeliği alıştırmışken birden kürtaj olunuyor bu durumda vücut bazen kendini hala gebe gibi hissedebiliyormuş o yüzden normal bi süreç aslında ama başka bi şüphen varsa da hiç aklına bu kadar takmadan doktora git
Canım bi doktora görün istersen bir de özel değilse söylemek istersen neden kürtaj oldunBilmiyorum Şubat ayinda bı kaç kere ilişki yaşandı ama leke gördüm ilişkiden üç gün sonra sarı leke enfeksiyn dedim heralde ama ağrı vs yoktu antibiyotik kullandım geçti yada lohusa olduğum içindi o leke bilemedim şuan 43. Gün