• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımmmm

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
204
51
13
24
Kızlar bir kaç haftadır sürekli her gün değil ama aralıklarla idrar yanması yaşıyorum ilaç kullanmak istemiyorum şuan gebelik düşündüğüm için ilaç falan kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgilendirin

Kızlar bir kaç haftadır sürekli her gün değil ama aralıklarla idrar yanması yaşıyorum ilaç kullanmak istemiyorum şuan gebelik düşündüğüm için ilaç falan kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgilendirin
Enfeksiyon vardir ilac kullanmak neden istemiyosunuz anlamadim? Bu sekilde hamile kalmaya calismak doğru degil. Doktora muayene olun bence kan idrar tahlili falan ister

Enfeksiyon vardir ilac kullanmak neden istemiyosunuz anlamadim? Bu sekilde hamile kalmaya calismak doğru degil. Doktora muayene olun bence kan idrar tahlili falan ister
Ya o kadar çok ilaç kullandım ki artık gerçekten midem ilaç içmekten mahvolmuş durumda şimdi kendimi ilaç bıraktırmaya alıştırıyorum tam buna adapte olmışken içmek istemiyorum

Sağlık ocağında sen yine de bi idrar ver belki idrar yolu enfeksiyonudur eğer öyleyse bol bol su için ve nioli yağı kullanın ama mantar falan varsa da fitil kullanabilirsiniz ama ileri derece bişey varsa gebeliğe engel olacaktır ve mecbur antibiyotik içmeniz gerekecektir

Sağlık ocağında sen yine de bi idrar ver belki idrar yolu enfeksiyonudur eğer öyleyse bol bol su için ve nioli yağı kullanın ama mantar falan varsa da fitil kullanabilirsiniz ama ileri derece bişey varsa gebeliğe engel olacaktır ve mecbur antibiyotik içmeniz gerekecektir
Çok teşekkür ederim

İdrar yolu enfeksiyonu gebelige birsz engeldi tedavi olup deneyebikirisn

Arkadaşlar meraba ocak 21 kürtaj oldum sağlıksız gebelik kendi düştü parca alındı vs üç hafta uzak durdum ilskdn zaten ama daha adet olmadım bilgisi olan var mı

Arkadaşlar meraba ocak 21 kürtaj oldum sağlıksız gebelik kendi düştü parca alındı vs üç hafta uzak durdum ilskdn zaten ama daha adet olmadım bilgisi olan var mı
Canım kürtaj sonrasında biraz hormonlarda sıkıntı yaşanabiliyor sonuç olarak vücudun gebeliği alıştırmışken birden kürtaj olunuyor bu durumda vücut bazen kendini hala gebe gibi hissedebiliyormuş o yüzden normal bi süreç aslında ama başka bi şüphen varsa da hiç aklına bu kadar takmadan doktora git 😇

Canım kürtaj sonrasında biraz hormonlarda sıkıntı yaşanabiliyor sonuç olarak vücudun gebeliği alıştırmışken birden kürtaj olunuyor bu durumda vücut bazen kendini hala gebe gibi hissedebiliyormuş o yüzden normal bi süreç aslında ama başka bi şüphen varsa da hiç aklına bu kadar takmadan doktora git
Bilmiyorum Şubat ayinda bı kaç kere ilişki yaşandı ama leke gördüm ilişkiden üç gün sonra sarı leke enfeksiyn dedim heralde ama ağrı vs yoktu antibiyotik kullandım geçti yada lohusa olduğum içindi o leke bilemedim şuan 43. Gün

Bilmiyorum Şubat ayinda bı kaç kere ilişki yaşandı ama leke gördüm ilişkiden üç gün sonra sarı leke enfeksiyn dedim heralde ama ağrı vs yoktu antibiyotik kullandım geçti yada lohusa olduğum içindi o leke bilemedim şuan 43. Gün
Canım bi doktora görün istersen bir de özel değilse söylemek istersen neden kürtaj oldun

Sağlıksız gebelik Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim Ocak 3 te kahve leke gördüm acile gittim yerleşme kanaması denildi ertesi gün adet gibi yoğun tekrar gittim acile adet kanaması bu kan tahlili yaptm beta yüksek cikti polikniklige git dedi 6 ocakta polikniklige gittim dış gebelik olabilir araştırma hastanesine git dedi 8 ocakta gittim düşük riskin var baya kanma olmuş evet parçalı dokulu hemde dedim progestan verecez sana ama malesef düşükle sonuçlanacak sağlıksız gebelik onu vücut atar dedi ilaç kullandım baya parçalar düşürdüm büyük büyük her defasında düştü sandım 14 Ocakta gittim kalp atışı mevcut idi iyi gidiyor dedi ilaca devam et dedi bı hafta sonra durmadı sürekli 21 ocakta tekrar araştırma hastensine gittim sıra gelmeden lavabiya gittim bebeğin cenini gördüm malesef düştü muayene yapıldı bebek yok eş parcasi kalmış kürtajla alacaz denildi öyle iste

Back