Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben online diyet yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz böyle görüşen bir diyetisyen var mı nolursunuz yardım edin kızlar çok kilo aldım yaza fit girmem lazımm
Niye online istiyorsunuz? Bulunduğunuz şehirde yüzyüze bir hizmet alsanız daha motive edici oluyor. Hem onlarin tartıları vücut analizi yapıyor. Yağ kaybı mı, su kaybı mı, tartıdaki fazlalık ödem mi diye belli oluyor.
Diyet asistan var reklama girer mi bilmem ben memnun kalmıştım. Sonra başka bir emzirme diyetisyeni ile çalışayım dedim. Ama çok ilgisizdi faciaydı. Onun ismini verip boşuna reklamını yapmayayım şimdi.
Ben online diyet yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz böyle görüşen bir diyetisyen var mı nolursunuz yardım edin kızlar çok kilo aldım yaza fit girmem lazımm