- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
-
- Konu Sahibi Purposeless
önemli değil canım rabbim şifa versin ama antideprasn etkisi daha çok farklı yönden stres etki ediyor ama hayırlısi
Veee egzama illetine kesin çözümü buldum. Ellerimdekiler geçti. Ayaklarımda az kaldı. Onlarda geçsin. O zaman yazacağım formülü
Evet cnm ibrahim saraçoğlunun formülüdut kurusu formülü ibrahim saraçoğlunun tarifi mi? kaynatıp ellerini içine koyup bekletiyorsun.
tamamen geçti mi elinizdekiler ??Evet cnm ibrahim saraçoğlunun formülü
tamamen geçti mi elinizdekiler ??
günlerdir kıvranıyorum doktora gitmiyorum
çünkü sonuç aynı kullandığım ilaçlar fayda etmiyor
eğer geçtiyse bende yapayım
çok lanet bi rahatsızlık yaMaalesef geçmedi cnmaraştırma hastanesıne gttm tahlıler vs derken ne oldgnu anlamadılar biyopsi yapıldı ekımde sonuclar cıkacak onu beklıyorum :/şimdide sulu el ayak sedefinden şüphelenıyorlar. şuan için belogent merhem ve ürederm nemlendirici kullanıyorum ne oldgu bellı olana kdr. geçmiş olsun cnm
Allah askina ellerindekilrr nasip gectiiVeee egzama illetine kesin çözümü buldum. Ellerimdekiler geçti. Ayaklarımda az kaldı. Onlarda geçsin. O zaman yazacağım formülü
Geçmiyooooorrrrrgeçmiyoooooorrr !!
İlaçlar bitiyor ama tık yok.. Sonra coresatin diye bi krem duydum onu kullandım okadar övülmesine ragmen bende hiç bir etki etmedi
Dün aktara gidip danıştım ardıç sabunu ve aynısefa kremi verdi. Bakalım inşallah iyi gelir.((