- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
-
- Konu Sahibi Purposeless
kızlar mrb. Yaklaşık 3 ay önce ayagımın altında toplu iğne başı gbi 4 tane bişey çıktı içi su dolu bi kabarcık. Doktora gittim uçuk gibi bişey dedi geçer dedi yolladı. Baktım yine çıkıyor hemde bu sefer avuç içlerimdede. Başka doktora gittim. Stresten dedi. Hap ve bide krem vardı. İşe yaradımı hayır! Zaten kullan 1 ay sonra gel demesınden belliydi işe yaramayacagı. Ellerimde cok yok 2-3 tane ama ayaklarım çok kötü durumda. Su kabarcıkları oluyor bunlar büyüyor sonra ben onları patlatıyorum çünkü patlatmazsam ayagımın üzerine basamıyorum. Sonra ayakta derin yarıklar ve deri dökülmesi oluşuyor. Kaşınmasıda cabası :/ Bugün ilaçlar btti 1 ay gectiya yine gttim. Tabi daha beter durumda. Egzama dedi. 4 tane ilaç verdi. Sen kafanı boşaltmadıkça bunlar geçmez dedi. Bilgisi olan varsa yazsın kızlar cidden bıktım artık bu yaralardan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecmis olsun oncelikle.
Benimde her sene ellerimde cikiyor diken gibi batiyor cok feci bisey ama maalesef stresten oldugu icin krem vb seyler gecici cozum tamamen bitmesi icin stresten uzak durmak gerek ama buda mumkun degil.
O yuzden ben ellerimdeki o kabarciklara alistim
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Benimde her sene ellerimde cikiyor diken gibi batiyor cok feci bisey ama maalesef stresten oldugu icin krem vb seyler gecici cozum tamamen bitmesi icin stresten uzak durmak gerek ama buda mumkun degil.
kızlar mrb. Yaklaşık 3 ay önce ayagımın altında toplu iğne başı gbi 4 tane bişey çıktı içi su dolu bi kabarcık. Doktora gittim uçuk gibi bişey dedi geçer dedi yolladı. Baktım yine çıkıyor hemde bu sefer avuç içlerimdede. Başka doktora gittim. Stresten dedi. Hap ve bide krem vardı. İşe yaradımı hayır! Zaten kullan 1 ay sonra gel demesınden belliydi işe yaramayacagı. Ellerimde cok yok 2-3 tane ama ayaklarım çok kötü durumda. Su kabarcıkları oluyor bunlar büyüyor sonra ben onları patlatıyorum çünkü patlatmazsam ayagımın üzerine basamıyorum. Sonra ayakta derin yarıklar ve deri dökülmesi oluşuyor. Kaşınmasıda cabası :/ Bugün ilaçlar btti 1 ay gectiya yine gttim. Tabi daha beter durumda. Egzama dedi. 4 tane ilaç verdi. Sen kafanı boşaltmadıkça bunlar geçmez dedi. Bilgisi olan varsa yazsın kızlar cidden bıktım artık bu yaralardan
Peki sen bu kabarcıkları patlatıyor musun? ben patlatmazsam çok büyüyor.
Canım bendede vardı tuz Gölü'nden tuz almıştım hem onu sürmüştüm hemde o bitince evde yemek tuzunu çamur gibi yapıp sürdüm ve geçti 1 ay kadar uğraştım ama şu an bile strese girince çıkıyor ama geri geçiyor
Yook patlatmiyorum ben zaten igne gibi batiyor ellerimi sık sık yikiyorum ama
Hadi yaa normal bildgmz tuzla melhem kıvamında yapıp ovayım mı? Denemekte fayda var. Ztn mahfoldu ayaklarım
gecmıs olsun krdes aynı durum bendede var hemde 4 yasımda berı 16 senedr cekıyrm gıtmedıgım yer yapılmayan tehlıl kalmadı hepsı temız egzama ıste stres detetrjan hıç gelmiyor aynen kaşınma su dolu kabarcklr sonra yarıklar bıde gecelerı çok kaşınır dıkkatlı ol domates deterjndn uzk dur banyoda şampuan bıle ıyı gelmez sımdı ben ELOCON POMAD dıye bı krem kullanıyrm hıc bısey kalmıyor ara ara çıkıyor cıktkca suruyrm kremı kımısı egzama mevsmlık oluyr benımkı eskıden kısın geçer yazın çıkardı sımdı her mevsım var kremi evden eksik etmyrm
Çok geçmiş olsun kızlar, bende çok stresli biri olduğun için bu dediklerinizle karşılaştım. Krem bira hafifletiyor ama bana doktor en aon balık yapı hapı vermişti. Çok şükür iyiyim şimdi. Kremlere de devam etmiştim, hapı içerkende.
Dene canım yakıyo biraz ama zamanla geçiyor
önemli değil canım rabbim şifa versin ama antideprasn etkisi daha çok farklı yönden stres etki ediyor ama hayırlısiAaa denemek lazım o kremi. Çok kötü oldu ayaklarım yaa. Derin yarıklar oldu bide topuklarımda bastıkca çok canım yanıyor. Banada doktor 4 tane ilaç verdi, 2si antidepresan biri temetex bitane daha bi hap var işte. Sabah kullanmaya başlayacagım işte. Ama dedgn kremide aklıma yazdım bunlarla gecmezse onu alayım bari. Çook teşekkur ederım cnm