Kızlar Yardımm !! Cok onemli

Canım bana aşırı zayıf gelmedin, çoğu mankene bakarsan da boy-kilo farkı 20-25 gibi seyrediyor. 0 beden mankenlerden söz etmiyorum tabi.
Kilo almak istiyorsan da, spor yapmama, sürekli ve çok fazla fast food, abur cubur gibi sağlıksız besinlerle tıkınma gibi yollara başvurma bana sorarsan.
Çünkü sağlıksız bir şekilde kilo alırsın böyle, bu kez metobolizman, vücudunun işleyişi bozulur. Orantılı bir şekilde kilo alacağına yağlar kalçanda, belinde, bacaklarında birikir.
Keşke zayıf kalsaydım dersin bu kez. Özellikle kahvaltını sıkı yap. Sen her öğünde sebze, meyve, et, tatlı, içecek, çorba, süt ve süt ürünleri vs. gibi besinlerin hepsinden tüketmeye çalış.
Tek tip beslenirsen kilo alamazsın. 3 öğün yeme, sık sık ye. Çok abartma, karnın doyana o hafif ağrıyı hissedene kadar ye. Dediğim gibi fast food, aburcubur yine yöntemlere başvurma.
Sporuna da abartmadan devam et. Umarım istediğin kiloya gelirsin

Tekrardan ekleme ihtiyacı duydum, spor yapmıyorsan da yapmalısın. Günde en azından bir yarım saat yürüyüp bisiklet sürebilirsin.
Kilo almak amacıyla kola, gazoz benzeri içeceklere yüklenme. Suya ağırlık ver. Ve kilo almak için kendini zorlama, abartma.
Eğer hızla kilo alırsan, bacakların, basenlerin her yerinde çatlaklar oluşur. O yüzden nasıl kilo vermek isteyenler azar azar vermeliyse sen de azar azar almalısın.
Spor yapmaz isen de hem kilo hem sağlıksız beslenme hem hareketsizlik yüzün kolların ip inceyken bacakların kalçan yağ deposu olur, hacı yatmaz olursun.
Başka bir arkadaşın da dediği gibi selülitten geçilmez her yerin.
Dediğim gibi umarım istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşursun

bunlarin hepsini tabiki yapmıyorum ama ekmegi yiyorum mesela makarnayı cok severim surekli anneme yaptırırım bizim evde surekli pilav piser ayrıca salata cok yapılır salatayı ekmekle yiyorum en az 2 dilim kadar sonrada diğer yemeklere geciyorum ayran ve suyla beraber iniyor mideme ama sanırım ekmege agırlık vermem lazım cok tesekkur ederrrımmm:))

üst kısmım zayıf durmuyorda bacak kısmım zayıf duruyor acıkcası spor yapmaya korkuyorum zaten yediklerim hareket etmesemde eriyor birde hareket etsem ne olur acaba bir ara bacaklarımı gelistirmek icin squat yapıyım dedim baktım ondan sonra dahada inceldi ya ben yanlıs yaptım ya da spor bana yaramıyor

kola sevmiyorum zaten aslında bu catlaklara hic takılmıyorum son sınıfa gectim ve mezuniyetim var mini elbise giycem bacaklarım cok ince diye giyemiyorum yagla dolmasını tercih ederim

rica ederim cnm sene 2005 miydi neydi diyetisyene gitmiştim 40 kiloydum bana bir günü 15 dilim ekmek yemiş bir şekilde bitireceksin demişti şok olmuştum tabi ozaman yapamamıştım değil 15 dilim bir dilimi bile zor yiyordum ama sene 2012 oldu ve ben 54 kilo oldum benim için imkansız birşeydi kilo almak nasıl oldu anlamadım ama iştahım açıldı şimdi etrafımdakiler 50 kilo bile yeter sana diyorlar o kilo al kilo al diyen insanlar şimdi aman dikkat et daha fazla alma diyorlar

cnm takma kafana bnde çok zayıfım 1.70 boyum 47 kiloyum şimdi 46 oldum ramazan dolayısıyla .... önceden çok takıodum ama şimdi umrumda deil herks bzm gbi olmak için can atıyo keyfını çıkar

bu ekmek meselesi cidden çok önemli birde arastırma yaptım bagırsak parazitleride olabiliyormus onlarada mı baktırsam acaba

cnm takma kafana bnde çok zayıfım 1.70 boyum 47 kiloyum şimdi 46 oldum ramazan dolayısıyla .... önceden çok takıodum ama şimdi umrumda deil herks bzm gbi olmak için can atıyo keyfını çıkar

annemde öyle söylüyor ama inan kendimden nefret eder hale geldim

Tatlım kilo almak istiyorsun ama sağlıksız yöntemlere başvurarak sadece tartıdaki kilon artar onun haricinde bakıldığında sağlıksız ve orantısız bir vücudun olur.
Selülit, çatlak dolu, göbekli basenli olmaktansa zayıf olmak çok daha iyidir.
Mesela Adriana Lima'nın boyu 1.78 kilosu ise 51.
Boy-kilo farkı senden bile az.
Hiç de zayıf, çıtı pıtı gözükmüyor aksine gayet kadınsı hatları var.
Eczacı olduğum için bu konulardan da az çok anlarım, kilo almak istiyorsan dediğim gibi beslen, spor yap.
Günde 2 kere balık hapı alabilirsin, kahvaltı ve akşam yemeklerinden sonra.
Ben senin yaşlarındayken kullanmıştım boyum uzasın diye, bir ay içinde 7 kilo almıştım.

Cok tesekkur ederim cuma günü doktora gidicem dahiliyeye bagırsaklarımda kurt var mı onlara baktırcam birde diyetisyene yönlendirilmek istediğimi söyleyeceğim azimliyim alıcam o kiloları taktım kafaya

arkadaşlar konuyu özetle toplarsak napmamız ne yememiz qerekio ? şahsen ben diyetisyene qtmedim. çünkü kilo alabildiqimi qördüm.. en son tartıldıqımda 45.5 dum ama şimdi 44.5 oldum. qörebildiqim tek rakam bunlar sanırım. üstünü qörmek için napmalıyım ? banada taktik verseniz :)

Kilo almak strese göre değişiyo bende alamıyorum ama sakin bir ortam ve bu durumu takmadığın zaman rahat bir şekilde kilo alabilirsin yedıklerıne dıkkat et myve agırlıklı beslen bunyenı dıs etkenlerden korumus olursun ekmek yemeği dene sandvic falan o işe ayrıyacaktır mantı falan zayıf olanın bunyesıde cok fazla ıse yaramıyo dıye dusunuyorum

hiç stres sıkıntı falan yok bende aynaya bakıp bacaklarımın kalınlaştıqını falan hissediorum hatta çarpık deilmişim onun farkına varınca daha bi mutlu oluyorumm kendimi yemeqe verdim. qerci kahvaltı yapmıorum ben. poqaça miqdemi bulandırıo. o yüzden öqlen dürüm yiorum hemde eskiden yediqimin 3 katı 7/24 yemek yiorum diebilirim.

selam canım şimdi benı çokkkk ii dinle çocuklugumdan beri zayıftım ben hep
kutu kutu çikolatalarla muzlu sütlerle beslendım kılo almak için tık yok büyüdüm hala aynıydım 48-49 arasıydım hep yemedıgım mama,iyne ,hap ,ilaç,iştah açıcılar,ürün getirtmedıgım şehirde ülkede kalmadı dr.gidiyodum hatta bana hepatıt testler yapılıyodu acaba kötü bir hastalıkmı varda kılo alamıyor dıyodu herkez ben günde 6 ögün yemek yerdım mıllet tek lahmacunu yıyemezken ben 3 lahmacun bırtde tatlı bikaç çeşitte yemek yerdım ama sık sık gece mnatı yapardım ne gıytsem yakışmaz gıbı gelırdı bana çocuk reyonundan gıyınırdım 0.12 yaş gurubundan şuan kaç kıloyum bılıyomusun 54 şimdide veremıyorum hamıle olsam anca alırım sanırım derdım amaa naptım bı ara dükkan açmayı düşündüm o sırada 4 ay dükkan aradım yürüyerek sabahtan akşama kadar yemek yemeyı unutuyodum günde tek ögün yedım bir baktım şişiyorum alla alla dedim bu ımkansız okadar saatlerce yürüyorum ben baktım 2 kılo aldım o sırada ensur dıye bir mama vardı nesguık gibi süte yada suya karıştır iç danımarkada üretımı ecz.sipariş verınce getırırler
ve herşeyden ötesı unutkanlık hastalıgı vardı bende hafızayı güçlendırmek için şunları yaptım
hergün sabah kalktıgımda 1 tatlı kaşık pekmez ama ev köy yapımnı olsun
10 cevız
10 fındık
kuru kayısı 5 adette
bunları böle kocaman konserve kavanozuna koymuyştu ayıklayıp annem peçeteye alıyodum hepsini karıştırıp yolda yıyodum aman ALLAHIM

ODA NEEEEEEEEEEEEEE
ŞUAN 54 KÜSÜRÜMYA 53 OLSAM YETER BANA BIR GÜN BENIMDE DİET ARAŞTIRICAGIM ASLA AKLIMA GELMEZDI BUNLARI YAP O KADAR BASITKI BANA DUA ETCEKSIN TATLIM

bekarken çok takılırdım bu duruma ama kendimi bildim bileli 50 yı gormedım

hep hayal ettım gıtmedıgım dktr kalmadı prof bile gittim ama sonuç hep aynıydı ve asksine çok kzııyorlardı saglıklısın daha ne ıstıyorsun dıye.neyse evlndim suan hamıleyım bakalım hayatımda nasıl etki edicek bende merak ediyorum açıkcası bebeğim sağlıklı olsun diye onemsedım zayıflıgımın zararı olurmu diye doktoruma sordum ama kesinlikle olmazmıs aynı şeyi aile hekimindeki hemşireyede sordum oda etkısının olmayacagını söyledi.
bende çok şey denedım ama olmayınca olmuyor hem hayatın keyfınııı oldgunn gıbı cıkarmaya bak en azından kısıtlaman yok yıyerek formunu koruyorsun ıyı yonlenırını dusununce haat daha eglencelı hal alıor emın ol hem yakısanı tercıh edersen cıtır olursun benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…