Ben de vermek isteyen biri olduğumdan hemen sana kendimce nasıl kilo alınır anlatayım. Bir kere en önemlisi hareket etmiceksin fazla. Kıpır kıpır olma. otur 3 saat tv izle internete gir vs vs. Pasta,kek,yaş pasta tariflerine bak bittikçe yap yada al.Bu tarz şeyleri ikişer üçer dilim ye. Benim en çok kilo aldığım dönem şöyleydi: su yerine kola içiyodum sürekli ve günde 1 lt. lik dondurmalar var ya onları bitiriyodum. Kısacası şekerli şeyleri sevmen gerek. Artı imkanın oldukça fast food ye. Boğazını hiç boş bırakmicaksın. Marketten çikolata cips al geç tv başında ye. özellikle yatmaya yakın ye. Ekmeği yiyebildiğin kadar ye. Hamur işi de çok aldırıyor. Yemek sitelerine gir beğendiklerini yap zaten sonra tadına bakcaksın yiceksin hem bi hobi olur hem kilo alırsın. Boğazını boş bırakmicaksın. Tabi iştahın nası bilmiyorum ama en sevdiğin şeyleri yemekle başla iştahın yoksa. Bu söylediklerim pek de sağlıklı değil aslında. Miden büyükdükçe daha sağlıklı beslenir yine yemeye devam edersin. Ama bence en önemlisi diyetisyen eşliğinde alman ama benim arkadaşımı kilo alıp napcaksın diye göndermiş
Dolayısıyla söyleyeceklerim bu kadar. Koku hakkıında hiçbir fikrim yok. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya gelirsin
Not: eğer sadece çevren alay ediyor ya da istiyor diye kilo almak istiyorsan bence yapma. Kendin mutluysan hiçkimseyi umursama.