- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
ınan kı alırsın canm tabı ıns. ben 1ayda 6 kılo aldım mesela 23 yasındayım bu yasıma kadar 45ın ustune cıkmıslıgım yoktu
bu dıyetısyen hangı hastanelerde var o kadar baktım ama bulamadım taksımde bıle yokyardımcı olur musun ablacm
bence bi gunluk yeme programi yapman gerekir kendine .. yasin kucuk oldu icin alabilirsin hemen diye dusunuyorum
eski yediklerini bir kenara birak ve mcdonald yemeye basla cok ise yariyorben eskiden hergun yiyordum
oyle dırekt randewu alınmıyor zaten dahılıyeye gıdıp dıyetısyene gıtmek ıstıyorum dıceksın o yonlendırıyor
anlasılan adamın yıne basını agrıtıcam:)) ramazandan sonra hemen diyetısyene gıdıcem:)) yardımın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah alırım bi 50 kilo olsam o bile yeter
bebe mamasıyla denedım bıseyler o aldırmaya basladı ama her aksam yemek bayıyor bide zor oluyor mc donals urunlerı evet gayet ıyı kalorili ama maddi durum acısından hergun yıyebilecegım seyler degıl
valla oyle olmuyor herkes sen yemek yemıomusun cok zayıfsın bacaklara bak.... vs vs demesınden sıkıldım asırı derecede canımı sıkıo bu durum ben boyle ıyıyım dıyorum sonra bırı cıkıo pat cok zayıfsın al iste moral 0
kızlar ramazandan önce doktora gittim hemde 2 ayrı yerde kilo alamıyorum yasıma göre zayıfım dedım doktor hemen tahlil yaptı.idrar ve kan tahlili ikisindede pozitif sonuclar aldık.yani hastalık yok.bunu duyunca nasıl uzuldugumu anlatamam cok dua ediyordum hastalık cıksada tedavı olsam dıye dusunun yani o dereceye geldım !(( 167 boyundayım kilom 43 cıvarlarında seyredıyor.doktorlar bır sey yok dıyor ama ne yesem kılo alamıyorum.gecenın bi yarısı kac kere cıgkofte,mantı yıyerek yattım bi ben bide Allah bilir.cok afedersınız buyuk tuvaletım cok sık olmasada normale gore fazla oluo ve yogun koku bulunuyor.ne yapmam nereye gitmem lazım nolur yardım edın
bayiliyorum zayif bacaklara
keske benimkiler de oyle ince olsaydi diyorum
yasin kucuk hem dert etmemelisin kendine
bir de evlenince kilo alirsin benceevlilik genisletiyor insani
doktora görünfüm yazmışsın ama ben yinede sorayım tiroite (tsh hormonuna) bakıldımı ? benim hipotiroit var mesela bende kiloluyum ama bu hipotiroit yüzünden veremiyorum devamlı ilaç kullanmam lazım
belki sendede hipertiroit vardır o da kilo aldırmıyor
Bir 2 gece mantı çiğ köfte yemekle olmazki senın bı programa gırmen lazım.
öncelıkle tatlı yemelısn .
Ah be gülüm bende 1.70 ve 40 kiloyum bence haline şükretmelisin. Ben bıraktım artık kilo işlerini kendi haline inan bana kafaya takmadığın sürece miss gibi alacaksın kilonu bak ciddi bi arkadaş tavsiyesi bu sana psikolojını alet etme kilo işine ben bi ara 43 oldum sonra takmaya başladım kafaya dahaa dahaa diyeşuan 40 im sbahları aç karna bazen 39 . Sen düşün halimi
Ben senelerdir ugrasiyorum en sonunda psikiyatriye gittim bana ilac verdi antidepresan biraz toparlamaya basladim ama onlarda odem yapiyor yapmayanini iste.
bence gece gece manti gibi yagli seyleri sirf kilo almak icin yemen sagligin icin iyi degil
oncelikle metobolizmanin cok iyi calismasi bence super brsey ama kilosuzluktan sikayet ediyorsan daha sgalikli ve kilo aldiran seyelr yiyebilirsin
kilo almak icin uygulanan saglikli beslenme listeleri olabiliyor bir arastir istersen
ceviz, findik gibi cerezler bol bol tuketebilir, muz, incir, karpuz gibi sekerli meyveleri yiyebilir, tahin pekmez, bal tuketebilirsin hem sagliklilar hem de kilo aldirirlarhamur isi iyi degil ve sirf kilo almak icin yagli hamur isleri tukettiginde vucudunda sadece yarasiz kotu yag olur ve kotu kalori almis olursun.
mesela zeytinyaginda da cok fazla kalori var ama vucut icin cok faydali birsey zeytinyagi
birde karbonhidratla hayvansal besinleri bir arada tuketmek kilo aldirir diye biliyorum, peynirli makarna, patatesli yumurta.. gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?