Kızlar Yardımm !! Cok onemli

ınan kı alırsın canm tabı ıns. ben 1ayda 6 kılo aldım mesela 23 yasındayım bu yasıma kadar 45ın ustune cıkmıslıgım yoktu

bu dıyetısyen hangı hastanelerde var o kadar baktım ama bulamadım taksımde bıle yok yardımcı olur musun ablacm

bu dıyetısyen hangı hastanelerde var o kadar baktım ama bulamadım taksımde bıle yok yardımcı olur musun ablacm

oyle dırekt randewu alınmıyor zaten dahılıyeye gıdıp dıyetısyene gıtmek ıstıyorum dıceksın o yonlendırıyor

bence bi gunluk yeme programi yapman gerekir kendine .. yasin kucuk oldu icin alabilirsin hemen diye dusunuyorum
eski yediklerini bir kenara birak ve mcdonald yemeye basla cok ise yariyor ben eskiden hergun yiyordum

bebe mamasıyla denedım bıseyler o aldırmaya basladı ama her aksam yemek bayıyor bide zor oluyor mc donals urunlerı evet gayet ıyı kalorili ama maddi durum acısından hergun yıyebilecegım seyler degıl

oyle dırekt randewu alınmıyor zaten dahılıyeye gıdıp dıyetısyene gıtmek ıstıyorum dıceksın o yonlendırıyor

anlasılan adamın yıne basını agrıtıcam:)) ramazandan sonra hemen diyetısyene gıdıcem:)) yardımın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah alırım bi 50 kilo olsam o bile yeter

anlasılan adamın yıne basını agrıtıcam:)) ramazandan sonra hemen diyetısyene gıdıcem:)) yardımın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah alırım bi 50 kilo olsam o bile yeter

rıca ederım cnm olacaksın ınanıyorum

bebe mamasıyla denedım bıseyler o aldırmaya basladı ama her aksam yemek bayıyor bide zor oluyor mc donals urunlerı evet gayet ıyı kalorili ama maddi durum acısından hergun yıyebilecegım seyler degıl

bol kalorileri seyler ye o zaman baklava yap kendine ve bol bol yemeye calis cnm.. alirsin ah ben olsam 1 haftada alirim hahah

Ah be gülüm bende 1.70 ve 40 kiloyum bence haline şükretmelisin. Ben bıraktım artık kilo işlerini kendi haline inan bana kafaya takmadığın sürece miss gibi alacaksın kilonu bak ciddi bi arkadaş tavsiyesi bu sana psikolojını alet etme kilo işine ben bi ara 43 oldum sonra takmaya başladım kafaya dahaa dahaa diyeşuan 40 im sbahları aç karna bazen 39 . Sen düşün halimi

Ben senelerdir ugrasiyorum en sonunda psikiyatriye gittim bana ilac verdi antidepresan biraz toparlamaya basladim ama onlarda odem yapiyor yapmayanini iste.

cnm öncelikle hıc ama hıc stres yapma.. bende sen qibi kilo alamıordum. byerde bebe maması topiqi okudum 3 haftada 2bck kilo aldım. wc.yede nadir ckardım. şimdi rahat rahat

bence gece gece manti gibi yagli seyleri sirf kilo almak icin yemen sagligin icin iyi degil
oncelikle metobolizmanin cok iyi calismasi bence super brsey ama kilosuzluktan sikayet ediyorsan daha sgalikli ve kilo aldiran seyelr yiyebilirsin
kilo almak icin uygulanan saglikli beslenme listeleri olabiliyor bir arastir istersen
ceviz, findik gibi cerezler bol bol tuketebilir, muz, incir, karpuz gibi sekerli meyveleri yiyebilir, tahin pekmez, bal tuketebilirsin hem sagliklilar hem de kilo aldirirlarhamur isi iyi degil ve sirf kilo almak icin yagli hamur isleri tukettiginde vucudunda sadece yarasiz kotu yag olur ve kotu kalori almis olursun.
mesela zeytinyaginda da cok fazla kalori var ama vucut icin cok faydali birsey zeytinyagi
birde karbonhidratla hayvansal besinleri bir arada tuketmek kilo aldirir diye biliyorum, peynirli makarna, patatesli yumurta.. gibi

bayiliyorum zayif bacaklara
keske benimkiler de oyle ince olsaydi diyorum
yasin kucuk hem dert etmemelisin kendine
bir de evlenince kilo alirsin bence evlilik genisletiyor insani

doktora görünfüm yazmışsın ama ben yinede sorayım tiroite (tsh hormonuna) bakıldımı ? benim hipotiroit var mesela bende kiloluyum ama bu hipotiroit yüzünden veremiyorum devamlı ilaç kullanmam lazım
belki sendede hipertiroit vardır o da kilo aldırmıyor

bayiliyorum zayif bacaklara
keske benimkiler de oyle ince olsaydi diyorum
yasin kucuk hem dert etmemelisin kendine
bir de evlenince kilo alirsin bence evlilik genisletiyor insani

universiteye baslıycam seneye bence ince bacaklara hiç özenme doğru düzgün etek,şort bile giyemiyorsun.ben kendimi bildim bileli hep pantolonlayım

valla tüm her seye baktılar.troidlere kana sonra idrara her seye ama sonuclar iyi geldi malesefkii

Bir 2 gece mantı çiğ köfte yemekle olmazki senın bı programa gırmen lazım.
öncelıkle tatlı yemelısn .

yok canım bir 2 geceyle alakalı değil o özellikle aksam 8den sonra yemek yerim ben meyve tatlı yatmadan önce bebe maması ondan önce hamurlu işler falan filan aksam yiyorum sabah gene sönmüş yani uyurken bile gidiyor o enerji kafayı yememe az kaldı

senin halin benden daha kötüymüs :/ Allah'ım hepimize kilo versin mübarek ramazan ayındayız.Psikolojime takmak istemiyorum ama cevremdekiler saolsun unuttukca hatırlatıyorlar hic gec kalmıyorlar

ben de baya zayıftım doktorlarda tahliller de gezerdim.. ne oldu uni. de kılo aldım dengesiz beslenmekten dışarda yemekten vs. zamanla alırsın ben mesela 1.65 civarıyım 55-56 kıloyum kılo almaktan korkuyorm :)) yanı demem o ki zamanla alırsın :)

Ben senelerdir ugrasiyorum en sonunda psikiyatriye gittim bana ilac verdi antidepresan biraz toparlamaya basladim ama onlarda odem yapiyor yapmayanini iste.

psikiyatrilik bir durum olduguna doktor karar verebilir anca kendimi rahatlatmak icin psikiyatriye gitsem aynı saatte kafamı bozan arkadaslarım olucak eminim:)

dogrudur hepsi,ama inan bir yerden sonra hızlı hızlı alıyım derken kontrolünü kaybediyorsun ve önüne gelen her seyi deniyorsun ben zamanında sırf kilo almak icin denemedigim ilac kalmadı osmanlı iksiri mi dersin balık hapı mı hepsini hepsini denedim.abim spora gitti onun protein tozlarını ictim üstünede bebe maması yedım yok olmuyor ne bicim bi bunye var alamıyorum bunları yaparkende özellikle suyu en son ictimki sisirmesin karnımı diye olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…