- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
bünye meselesi yaa takma....ebru gündeş te senin gibiydi şimdide kilo veremiyor:) o koku da kilo almak için yediklerinden kaynaklanıyordur:) kıs kokmayan b*k gördün mü??
cnm metapolizman cok hizli calisyor diye hemen yakiyorsun yediklerini bunu nasil yenebilirsin biliyormusunher gece uyumadan once ekmegin arasina ciko al koy ve ye vede cok dana - kuzu etti yemelisin yagli yemekler yemen gerekiyorr
cnm metapolizman cok hizli calisyor diye hemen yakiyorsun yediklerini bunu nasil yenebilirsin biliyormusunher gece uyumadan once ekmegin arasina ciko al koy ve ye vede cok dana - kuzu etti yemelisin yagli yemekler yemen gerekiyorr
tatlım dıyetısyene gıttın mı? o senın metabolızmana gore lıste verır uygulayınca kılo alınıyor bende haplarla falan alayım dıye ugrestım ama hıc ıse yaramıyor ılla kı yemek lazım ama kalorı hesabına gore
etide yiyorum aslında.valla benım yedıklerımı bı baskası yese 100 kiloyu bulmustu.olmuyor alamıyorum acaba bagırsaklarımda mı sorun var cidden psikolojım cok bozuldu aynaya bakamıyorum
etide yiyorum aslında.valla benım yedıklerımı bı baskası yese 100 kiloyu bulmustu.olmuyor alamıyorum acaba bagırsaklarımda mı sorun var cidden psikolojım cok bozuldu aynaya bakamıyorum
gıtmedım kıme dıyetısyene gıdıcem dedıysem bosuna para verırsın gıtme dıyor ıkı arada bı derede kaldım napsam bılmıyorum
aaa alay konusu olacak durumun yok,lütfen kendine özgüvenin olsun,ben böyle mutluyum fln de ( olmasan bile).... yoğun koku yediklerinle alakalıdır...baharatlı yediğin zaman ya da baklagil,et vs... gibi şeyler koku yapar,ter kokusunu bile değiştirir bu yiyecekler...korkma...
hayır canm zaten ozele falan ne gerek var kı devlete gıt para almıyolar zaten
anliyorum o zaman bi doctora daha git baska bi yere ve test yapsinlar cnm ama yasin kac senin ?
cok sagol canım bu tavsıyene ramazandan sonra uyucam hemde acılen.cunku 17 yasında olup 9 yasındakı cocuktan farklı fızıgın olmayınca kafana takılıyor ıns. bısey yapablır(
17 yasındayım.167 boy gogusler cok olmasada var ona bısey demıyorum ama bacaklarım ve kollarım cok zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?