• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardımm !! Cok onemli

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
kızlar ramazandan önce doktora gittim hemde 2 ayrı yerde kilo alamıyorum yasıma göre zayıfım dedım doktor hemen tahlil yaptı.idrar ve kan tahlili ikisindede pozitif sonuclar aldık.yani hastalık yok.bunu duyunca nasıl uzuldugumu anlatamam cok dua ediyordum hastalık cıksada tedavı olsam dıye dusunun yani o dereceye geldım ! :((( 167 boyundayım kilom 43 cıvarlarında seyredıyor.doktorlar bır sey yok dıyor ama ne yesem kılo alamıyorum.gecenın bi yarısı kac kere cıgkofte,mantı yıyerek yattım bi ben bide Allah bilir.cok afedersınız buyuk tuvaletım cok sık olmasada normale gore fazla oluo ve yogun koku bulunuyor.ne yapmam nereye gitmem lazım nolur yardım edın

bünye meselesi yaa takma....ebru gündeş te senin gibiydi şimdide kilo veremiyor:) o koku da kilo almak için yediklerinden kaynaklanıyordur:) kıs kokmayan b*k gördün mü?? :1:

cnm metapolizman cok hizli calisyor diye hemen yakiyorsun yediklerini bunu nasil yenebilirsin biliyormusun:52: her gece uyumadan once ekmegin arasina ciko al koy ve ye vede cok dana - kuzu etti yemelisin yagli yemekler yemen gerekiyorr

bünye meselesi yaa takma....ebru gündeş te senin gibiydi şimdide kilo veremiyor:) o koku da kilo almak için yediklerinden kaynaklanıyordur:) kıs kokmayan b*k gördün mü?? :1:

öyle koku degıl canım asırı yogun.bide bunyemdende nefret edıyorum herkesın alay konusuyum :((

cnm bi beslenme uzmanına gitsen ve hemen kısa vadede sonuç bekleme biraz uzun bir süreçte alabilirsin ama gece yemek fln bence hiiiç işe yaramıyo yada çok yağlı beslenmek ,önemli olan sağlıklı kilo almak

cnm metapolizman cok hizli calisyor diye hemen yakiyorsun yediklerini bunu nasil yenebilirsin biliyormusun:52: her gece uyumadan once ekmegin arasina ciko al koy ve ye vede cok dana - kuzu etti yemelisin yagli yemekler yemen gerekiyorr

etide yiyorum aslında.valla benım yedıklerımı bı baskası yese 100 kiloyu bulmustu.olmuyor alamıyorum acaba bagırsaklarımda mı sorun var cidden psikolojım cok bozuldu aynaya bakamıyorum

yemedıgım sey kalmıyor benım yedıklerımı bı baskası yese 100 kilo olmustur sımdı.bagırsaklarımda mı sorun var anlamıyorumkı psikolojım bozuldu cıdden yaa

aaa alay konusu olacak durumun yok,lütfen kendine özgüvenin olsun,ben böyle mutluyum fln de ( olmasan bile).... yoğun koku yediklerinle alakalıdır...baharatlı yediğin zaman ya da baklagil,et vs... gibi şeyler koku yapar,ter kokusunu bile değiştirir bu yiyecekler...korkma...

aaa alay konusu olacak durumun yok,lütfen kendine özgüvenin olsun,ben böyle mutluyum fln de ( olmasan bile).... yoğun koku yediklerinle alakalıdır...baharatlı yediğin zaman ya da baklagil,et vs... gibi şeyler koku yapar,ter kokusunu bile değiştirir bu yiyecekler...korkma...

tatlım dıyetısyene gıttın mı? o senın metabolızmana gore lıste verır uygulayınca kılo alınıyor bende haplarla falan alayım dıye ugrestım ama hıc ıse yaramıyor ılla kı yemek lazım ama kalorı hesabına gore:31:

tatlım dıyetısyene gıttın mı? o senın metabolızmana gore lıste verır uygulayınca kılo alınıyor bende haplarla falan alayım dıye ugrestım ama hıc ıse yaramıyor ılla kı yemek lazım ama kalorı hesabına gore:31:

gıtmedım kıme dıyetısyene gıdıcem dedıysem bosuna para verırsın gıtme dıyor ıkı arada bı derede kaldım napsam bılmıyorum

etide yiyorum aslında.valla benım yedıklerımı bı baskası yese 100 kiloyu bulmustu.olmuyor alamıyorum acaba bagırsaklarımda mı sorun var cidden psikolojım cok bozuldu aynaya bakamıyorum

bende oyle dıyodum baskası yese nasıl olurdu dıye ama dıyetısynın lıstısnden sonra ne kadar az yıyormusum dıyorum ama ınan kı sonuc verıyor uygulayıpta kılo alamayan gormedım ben

gıtmedım kıme dıyetısyene gıdıcem dedıysem bosuna para verırsın gıtme dıyor ıkı arada bı derede kaldım napsam bılmıyorum

hayır canm zaten ozele falan ne gerek var kı devlete gıt para almıyolar zaten

valla oyle olmuyor herkes sen yemek yemıomusun cok zayıfsın bacaklara bak.... vs vs demesınden sıkıldım asırı derecede canımı sıkıo bu durum ben boyle ıyıyım dıyorum sonra bırı cıkıo pat cok zayıfsın al iste moral 0

hayır canm zaten ozele falan ne gerek var kı devlete gıt para almıyolar zaten

cok sagol canım bu tavsıyene ramazandan sonra uyucam hemde acılen.cunku 17 yasında olup 9 yasındakı cocuktan farklı fızıgın olmayınca kafana takılıyor ıns. bısey yapablır :((

anliyorum o zaman bi doctora daha git baska bi yere ve test yapsinlar cnm ama yasin kac senin ?

17 yasındayım.167 boy gogusler cok olmasada var ona bısey demıyorum ama bacaklarım ve kollarım cok zayıf

cok sagol canım bu tavsıyene ramazandan sonra uyucam hemde acılen.cunku 17 yasında olup 9 yasındakı cocuktan farklı fızıgın olmayınca kafana takılıyor ıns. bısey yapablır :((

ınan kı alırsın canm tabı ıns. ben 1ayda 6 kılo aldım mesela 23 yasındayım bu yasıma kadar 45ın ustune cıkmıslıgım yoktu

17 yasındayım.167 boy gogusler cok olmasada var ona bısey demıyorum ama bacaklarım ve kollarım cok zayıf

bence bi gunluk yeme programi yapman gerekir kendine .. yasin kucuk oldu icin alabilirsin hemen diye dusunuyorum :34:
eski yediklerini bir kenara birak ve mcdonald yemeye basla cok ise yariyor :1:ben eskiden hergun yiyordum :56::56::56::56::56::54:

Back