her şey geçen ocak ayının ortasında başladı. önceden tanıştığım facebookumda ekli olan biri vardı benle konuşmaya başladı fln. bir sure sonra seni tanımak istiyorum belki iyi arkadaş oluruz belki sevgili fln dedi ben uyuşmadığımızı söyledim benden 6 yaş büyüktü. ztn konuşmalarımızda hep onun benle ergen diye dalga geçmesinden ibaretti. o sıra tesadüfen biriyle tanıştım karşılıklı hoşlanıyoduk birbirimizden ama dile getirmedik.. sadece brbirimize sürekli msj atmamızdan belli oluyordu.bi ara tartıştık onla iki üç gün konuşmadık. o vakit benden 6 yaş buyuk olan kişiyle bi gun buluştuk o gun msjlardakının aksine iyi davrandı bana akşamına sevgili olmayı teklif etti ben de bi anlık boşlukla kabul ettim. sadece ondan hayat görüşü olarak bir şeyler ögrenebilcegimi düşünüyodum.fakat bu kişiyle aramızda ne sevgi ne sevgi sözcüğü ne de el ele tutuşmuşluğumuz vardı. zaten 2-3 kere buluştuk onlarda iki arkadaştan daha soğuk diyeblcegmz türdeydi.pişman oldum kabul ettiğime fakat beceremedim ayrılmayı ne zaman konuyu oraya getirsem konu başka seylere kayıyodu.ve ben kendimi tutamadığımdan aslında hoşlandığım kişiyle aramız düzeldgnden onla msjlasıyodum fakat dediğim gibi yne arkadaş gibiydi msjlarım. içim rahat değildi diğernden ayrılmadan konuşmaya devam ettiğim için. en sonundan benden 6 yaş buyuk olan o kişiden ayrıldım ve artık özgürdüm. saçma gereksiz ilişki bile denemeyecek bir şeyden kurtulmuştum. bundan 10 gün sonra asıl hoşlandığım kişiyle buluştuk. 2. buluşmamızda da sevgili olduk.(mart ayı)ona şubat ayında kısa süreli bi ilişkim olduğunu söylemiştim. hemen bi bağ oluştu aramızda sanki uzun suredir birlikteymişiz gibi. Allah seni nerden karşıma çıkardı bu zamana kadar nerdeydin gibi şeyler söylüyodu. bakışlarımdan sevgimi anlıyosundur heralde fln diyodu. başladıktan 20 gün sonra eski ilişkimle ilgili sorular sordu telefonda. ben de durust olmak istedgmden yukarıda bahsettiğim şeyleri anlattım ona. benle konuşurken sevgilin vardı yani ha dedi çok bozuldu haklı olarak. ben istanbulda o kocaelide olduğundan ertesi gün hemen otobüse atlayıp yanına gittim kendimi affettrmek için.ilk çok bozulmuş davrandı ama sonra sarılıp öpünce affetti.bende aramız duzeldı sandım. istanbula dondum. bi dahaki buluşmamızda yne gayet iyi sevgi dolu davrandı. arada demek öyle ha fln deyip guluyodu bu konuya ithafen.sonra buluştuktan sonraki bi kaç gün soğuk davrandı sebebini sorduğumda güvenini kaybettiğini denediğini ama olmadığını ilişkimizn ilerisinin olacağını düşünmediğini beni oyalamayıp kendini de kandırmak istemediğini söyledi. görüşelm konuşalm dedim.bana bunu yapan bi kızlaolamayacaagını söyledi. yalvardım ağladım yakardım kendimi anlattım aslnda ne kdr güvenilir olan kötü niyetli biri olmayan biri olduğumu her insan gibi hata yaptığımı söyledm fakat dediklerimi sanki hiç duymadı kesin kararlıydı. benden hoşlandığını yanımda mutlu olduğunu ama devam etsek bile bikaç ay sonra ztn biteceğini söyledi bıraktı beni arkadaşlarından ögrendgm kadarıyla beni seviyomus fakat ona da aynısını yapabileceğimi düşünüyomuş. bende uzuuun bi mektup gibi bi msj yolladım facebooktan.. inanın anca o kadar güzel şeyler yazılabilirdi. sevgimi mutlu olabileceğimizi bana guvenebilceğini beni ii tanımadığını fln söyledm. cvbı ise msjı görmesine rağmen 1-2 gun sonra yazdı. bazı seylern bittiğini zorlamanın anlamı olmadığını benm dusundgm gibi şeyler hissetmediğini söyledi. sonunda da her şey için teşekkürler diyip :) işareti koymuş ( ne kadar üzgün olduğumu tahmin edemezsiniz. nolur bana bi akıl verin çok seviyorum onu nasıl geri kazanabilirim napabilirim?