Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar,
Ben İstanbuldan Manisaya taşınıyorum ev bakıyorum evlerin çoğu merkezi sistem ısıtma (kömür) bu şekilde ısınan arkadaşlar bana fikir verebilir mi nasıl ısınabiliyor musunuz ? ve yıllık ne kadar ödüyorsunuz ?
canım ben manisalı falan diğilim genede yazmak istedim=) biz merkezi ısıtma kullanıyoruz ve inan çok memnunuz ev baya sıcak oluyo hep yazlık kıyafetlerle dolaşıyoruz biz... doğal gazı bizim burda yeni kullanmaa başladı herkes ve çoğu ısınamıyo merkezi ısıtmadan geçtikleri için..
canım ben manisalı falan diğilim genede yazmak istedim=) biz merkezi ısıtma kullanıyoruz ve inan çok memnunuz ev baya sıcak oluyo hep yazlık kıyafetlerle dolaşıyoruz biz... doğal gazı bizim burda yeni kullanmaa başladı herkes ve çoğu ısınamıyo merkezi ısıtmadan geçtikleri için..
teşekkürler bilgin için doğal gazlı değil ama kömür lü kaloriferde fiyatlar nasıl ben onu çok merak ediyorum yıllık 2500 TL lik kömür parası alıyorlarmış eğer doğruysa benim için çok fazla((
merkezi sistemde kömür her zaman daha ucuzdur, merak etmeyin, hatta çoğu zaman ev ilanlarında merkezi sistemli olup kömürlüyse özellikle belirtirler. hayırlı olsun taşınmanız.