Kızlar ben mühendisim aynı şehirde tanıdığım bir mühendis var beğeniyorum onu ben onu görmüştüm ama o beni görmemişti hiç işte 3 gün önce Instagram'dan arkadaşlık isteği attım saniyesinde hemen kabul etti hatta o da istek attı karşılıklı takipleştik ama bu süre zarfında hiç konuşmadık ne ben ne o bugün baktım beni takipçilerinden çıkarmış ve beni takibide bırakmış neden böyle bir şey yaptıki sonuçta ikimizde meslektaşız birbirimizin yüzüne bakacağız neden böyle yaptı dersiniz neden isteğimi kabul etmemek yerine 3 gün sonra beni takipten çıkardı çirkin bir kızda değilim gören herkes çok güzel olduğumu söyler gerçekten ilk defa böyle bir şey yaptım psikolojim bozuldu sizce neden olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi Tuba21_07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- insan ilişkileri instagram hesap silme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
Bilemiyorum işte onu peki sevgilisi vardıysa eğer hiç kabul etmeseydi keşke çok tuhaf hissediyorumSevgilisi olabilir mi? :)
Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettimSizi tanımayan biri için niçin psikolojin bozuluyor belkide konuştuğu biri var veya sevgisi o yüzden çıkardı takipten
- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim
Nasıl paylaşımlar yapıyorsunuz instagram üzerinden? Belki kafa dengi olmadığınızı fark etmiştir. Veya siyasi bir paylaşım yaptıysanız tepki olarak yapmıştır.
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Dostane bir şekilde kabul etmiştir, sevgilisi görünce rahatsız olmuşturBilemiyorum işte onu peki sevgilisi vardıysa eğer hiç kabul etmeseydi keşke çok tuhaf hissediyorum
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.897
- 108
Sevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakınÇok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim
Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorumNasıl paylaşımlar yapıyorsunuz instagram üzerinden? Belki kafa dengi olmadığınızı fark etmiştir. Veya siyasi bir paylaşım yaptıysanız tepki olarak yapmıştır.
Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandırSevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakın
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorum
Anladım. Bence çok üstünde durmayın. Sizinle bir ilgisi yok bence. Bence sevgilisi fark edip olay çıkardı, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Anladım. Bence çok üstünde durmayın. Sizinle bir ilgisi yok bence. Bence sevgilisi fark edip olay çıkardı, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
4 cümle kurup 3 kere bence demeyi başarmışım.
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.897
- 108
Kötü bir şey yapmamışsınız. Karşı taraf kabul ederek kötülük yapmış. Ama reddetseydi de kendinizi kötü hissedecektiniz eminim. Ortada yaşanmışlık hiç bir mesele yok o yüzden hüsnükuruntu yapmayın.Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandır
Aynen öyle ama ilk defa başıma gelince bir kötü hissettim ondanBen de takip isteği gelince önce kabul edip inceliyorum bi yerlerden tanıyor muyum diye sonra geri çıkarıyorum. Çok anlam yüklemeyin. Belki hayatında biri vardır.
Aynen öyle ama ilk defa başıma gelince bir kötü hissettim ondan
Hiç kötü hissetmeyin. Cesaret etmişsiniz adım atmışsınız, hep erkekler ilk adımı atacak diye bir şey yok. Eşimi de ben eklemiştim ilk önce. Kabul edecek mi etmeyecek mi diye heyecan yapmıştım baya. Etmeseydi önüme bakardım. Kötü hissedecek hiçbir durum yok ortada.