• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Tuba21_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
11
4
36
Kızlar ben mühendisim aynı şehirde tanıdığım bir mühendis var beğeniyorum onu ben onu görmüştüm ama o beni görmemişti hiç işte 3 gün önce Instagram'dan arkadaşlık isteği attım saniyesinde hemen kabul etti hatta o da istek attı karşılıklı takipleştik ama bu süre zarfında hiç konuşmadık ne ben ne o bugün baktım beni takipçilerinden çıkarmış ve beni takibide bırakmış neden böyle bir şey yaptıki sonuçta ikimizde meslektaşız birbirimizin yüzüne bakacağız neden böyle yaptı dersiniz neden isteğimi kabul etmemek yerine 3 gün sonra beni takipten çıkardı çirkin bir kızda değilim gören herkes çok güzel olduğumu söyler gerçekten ilk defa böyle bir şey yaptım psikolojim bozuldu sizce neden olabilir

Sizi tanımayan biri için niçin psikolojin bozuluyor belkide konuştuğu biri var veya sevgisi o yüzden çıkardı takipten

Sizi tanımayan biri için niçin psikolojin bozuluyor belkide konuştuğu biri var veya sevgisi o yüzden çıkardı takipten
Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim

Yani profilini incelemek istemis olabilir nerden arkadasiz diye bakmak istemis olabilir. Tanisiklik yoksa cikarmak istemistir, sevgilisiyle sorun yasamamak icin de cikarmis olabilir.
Cok anlam yukleme ondan umudu kes bence.

Çok doğru söylüyorsunuz ama sanki ben yanlış bir şey yaptım gibi hissediyorum hiç böyle bir şey yapmamıştım başıma gelince çok tuhaf hissettim

Nasıl paylaşımlar yapıyorsunuz instagram üzerinden? Belki kafa dengi olmadığınızı fark etmiştir. Veya siyasi bir paylaşım yaptıysanız tepki olarak yapmıştır.

Sorgulamak yerine önüne bak. Son dönemde erkeklerin üstüne düşen kadınlar yüzünden büyük bölümü yağdan oluşan totoları fazla yükseldi erkeklerin...

O yüzden önüne bakman daha iyi olur..

Sevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakın

Nasıl paylaşımlar yapıyorsunuz instagram üzerinden? Belki kafa dengi olmadığınızı fark etmiştir. Veya siyasi bir paylaşım yaptıysanız tepki olarak yapmıştır.
Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorum

Sevgilisi olan her erkek sevgilisine sadık değil ki. Sonradan kız arkadaşı farketmiş olacak ki çıkarttırmış. Aksi bi durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Takmayın kafanıza önünüze bakın
Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandır

Ben projelerimle ilgili hep paylaşım yapıyorum profil resmim ve bir fotoğrafımdan başka resmim yok resimlerimde hesabım herkese açık projelerim görülsün diye siyasi paylaşım yapmıyorum

Anladım. Bence çok üstünde durmayın. Sizinle bir ilgisi yok bence. Bence sevgilisi fark edip olay çıkardı, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.

Çok sağolun ben hayatta bir erkeğe kolay kolay istek atmam beğendiğim için attım oda böyle bir şey yapınca acaba kötü bir şeymi yaptım diye düşünüyorum sabahtandır
Kötü bir şey yapmamışsınız. Karşı taraf kabul ederek kötülük yapmış. Ama reddetseydi de kendinizi kötü hissedecektiniz eminim. Ortada yaşanmışlık hiç bir mesele yok o yüzden hüsnükuruntu yapmayın.

Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz sanki o böyle yapınca ben kendimi hoppa ve herkese istek atan kızlar gibi hissettim çok teşekkür ederim hepinize

Ben de takip isteği gelince önce kabul edip inceliyorum bi yerlerden tanıyor muyum diye sonra geri çıkarıyorum. Çok anlam yüklemeyin. Belki hayatında biri vardır.

Aynen öyle ama ilk defa başıma gelince bir kötü hissettim ondan

Hiç kötü hissetmeyin. Cesaret etmişsiniz adım atmışsınız, hep erkekler ilk adımı atacak diye bir şey yok. Eşimi de ben eklemiştim ilk önce. Kabul edecek mi etmeyecek mi diye heyecan yapmıştım baya. Etmeseydi önüme bakardım. Kötü hissedecek hiçbir durum yok ortada.

Back