EvetKişisel bakım derken?? Vajınal duş gibimi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetKişisel bakım derken?? Vajınal duş gibimi??
Ben zararlı diye biliyorum cnm pnu niye oyle birşey yapıyorsun ki eşin korundisa daha iyi degil mi
tayt seklinde ince bir pantolonum , icinde yunlu diyebilecegimiz bir tayt , icinde de camasirim vardi hatta camasirim da iki kat :) buna surtunme falan da denmez aslnda ancak bosalma olunca ... hanimlar kizacak diye cok ayrinti vermek istemedim ama bu kadar anormallik yasayinca sasirdim acikcasi tedirgin oldum. Yeşil ve yogun bi akintim var bu benim nornalde pek olmaz. idrarda da yanmaniz var miydi? Ya ben sanirim idrar yollari iltihaplanmasi yasiyorum bu iltihap yuzunden de adetim sokulemiyor.. yogurdu deneyecegim tesekkur ederim . Idrar yollari icin bildiginz bi yontem var mi
Idrar yolları ebfeksiyonu icin bi bilgim yok ama kalın çorap giyin, tuzlu yiyeceklerden biraz uzak durun. Eger ki 1 hafta içinde adet göremezseniz bi kadın doğum uzmanına görünün onlar zaten gecikme süresine bağlı ilaç verirler.tayt seklinde ince bir pantolonum , icinde yunlu diyebilecegimiz bir tayt , icinde de camasirim vardi hatta camasirim da iki kat :) buna surtunme falan da denmez aslnda ancak bosalma olunca ... hanimlar kizacak diye cok ayrinti vermek istemedim ama bu kadar anormallik yasayinca sasirdim acikcasi tedirgin oldum. Yeşil ve yogun bi akintim var bu benim nornalde pek olmaz. idrarda da yanmaniz var miydi? Ya ben sanirim idrar yollari iltihaplanmasi yasiyorum bu iltihap yuzunden de adetim sokulemiyor.. yogurdu deneyecegim tesekkur ederim . Idrar yollari icin bildiginz bi yontem var mi
Canım istek dışı bir birliktelik olmuş, vajinal duşta zararlı birşey ne olabilir ki. İlişkiden sonra ne kadar kısa sürede duş alırsa gebelik olmaması için o kadar iyiBen zararlı diye biliyorum cnm pnu niye oyle birşey yapıyorsun ki eşin korundisa daha iyi degil mi
Saglık ocagona git enfeksiyon için. Bana tek kullanımlı idrar söktürücü verdiler ve ben enfeksiyondan kurtuldumtayt seklinde ince bir pantolonum , icinde yunlu diyebilecegimiz bir tayt , icinde de camasirim vardi hatta camasirim da iki kat :) buna surtunme falan da denmez aslnda ancak bosalma olunca ... hanimlar kizacak diye cok ayrinti vermek istemedim ama bu kadar anormallik yasayinca sasirdim acikcasi tedirgin oldum. Yeşil ve yogun bi akintim var bu benim nornalde pek olmaz. idrarda da yanmaniz var miydi? Ya ben sanirim idrar yollari iltihaplanmasi yasiyorum bu iltihap yuzunden de adetim sokulemiyor.. yogurdu deneyecegim tesekkur ederim . Idrar yollari icin bildiginz bi yontem var mi
Saglık ocagona git enfeksiyon için. Bana tek kullanımlı idrar söktürücü verdiler ve ben enfeksiyondan kurtuldum
Canım istek dışı bir birliktelik olmuş, vajinal duşta zararlı birşey ne olabilir ki. İlişkiden sonra ne kadar kısa sürede duş alırsa gebelik olmaması için o kadar iyi
Yanii o kadarrr kat kat kıyafeti sperm delecekte yumurtayı döllücekte gebelik oluşucak. Eger sen bu şekilde hamile kaldıysan bende bu yötemi denerim :) cunku 13 aydır eşimle kprunmuyoruz daha olumlu sonuç elde edemedik.gebe degilsin korkma yaniSimdi enfeksiyonu arastiriyorum bas donmesi bulanti bi cok sey ondan olurmus. Gebelige ihtimal vermiyorum o zaman eminiz degl mi bayanlar . doktora direk sikayetlerimi soyleyeyim idrarimda yanma vs oldugu icin doktor da heralde enfeksiyondan suphelencektir. Usume titreme flan da oluyor
Yanii o kadarrr kat kat kıyafeti sperm delecekte yumurtayı döllücekte gebelik oluşucak. Eger sen bu şekilde hamile kaldıysan bende bu yötemi denerim :) cunku 13 aydır eşimle kprunmuyoruz daha olumlu sonuç elde edemedik.gebe degilsin korkma yani
İnşAllahhh inşAllahhh :)Ya :)) haklisiniz da iste insan bi haltlar yiyince uyuz oluyor her tarafindan her anormalligi buna yoruyor maalesef. Insallahh en kisa zamanda nasip olur size en guzel sekildee.vardir zamani uzulmeyin