• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var

hilalbb1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
35
7
36
31
Herkese merhaba ilk önce, bilgisi iyi olan arkadaşlardan destek istiyorum.
Benim Aralık ayında sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu ve boşalma esnasında geri çekilme oldu.
Her ihtimale karşı 24 saat dolmadan ella kullandım, ocak ayında idrar testi yaptım negatif çıktı ve
Şubat 27’sinde de betaHCG değerine baktırdım 0.100 çıktı, doktor pelvikus istedi ama gidemedim.
Aşağıda adet tarihlerim yazıyor, bu değerlere göre Sizce betahcg degerine erken mi baktırmışım ve
gebelik söz konusu var mıdır? Son olarak şu an adet tarihimde 4 günlük gecikme oldu ve hala adet göremedim, ayrıca bu ay karnımda fazla bir şişkinlik oldu, normalde bu şartlarda gebelik riski var mıdır arkadaşlar? İlginiz için şimdiden çok teşekkürler (Her ihtimale karşı 01.04.2017 tarihinde test yaptım negatif çıktı ve gecikme olduğundan 04.04.2017 tarihinde testi tekrarladım yine negatif çıktı, gecikmenin ilk gününde betahcg değerine tekrar baktırdım yine 0.100 çıktı)
Aralık-16
Ocak-9
Şubat-6
Mart-6 = Aralık ayından sonra adet tarihlerim arkadaşlar.

Aralık ayından sonra tekrar ilişki yaşamadıysanız hamile kalma ihtimaliniz sıfır.

Arkadaşıma katılıyorum hamile kalma şansın yok eger en son ilişki yaşamadıysan imkânsiz

Hayır kızlar herhangi bir birlikteliğim olmadı

Hayır kızlar herhangi bir birlikteliğim olmadı
En uzun yaşayan sperm 10 gün yaşıyor yani şubatta yaptığınız kan testi bile gereksizmiş ki siz 4ay sonraki gecikmeden şüpheleniyorum diyorsunuz. Ya bu konuları bilmiyorsunuz ya da psikolojik rahatsızlık geçiriyorsunuz.

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?
Yardim ederiz. Hamilesin

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yine acilan yeni konu ile yine fake konular oldugunu dusunuyorum lutfen bir ilgilenir misiniz simdiden teşekkür ederim

Arkadaslar fake konu avcisi misiniz ? Ciddi anlamda yasadigim anormalliklerle ilgili bilgi almak istiyorum belki yasayan vardir? Bu sitede sizlerle esimize dostumuza anlatamadigmz seyleri paylasiyoruz. Defalarca mumkun olmadigini yazdim fakat yasadklarmla ilgili bilgi almak istedim. Linç yiyecegiz dalga gecilecek korkusuyla hic bisey paylasamiyacak miyiz ya?

Arkadaslar fake konu avcisi misiniz ? Ciddi anlamda yasadigim anormalliklerle ilgili bilgi almak istiyorum belki yasayan vardir? Bu sitede sizlerle esimize dostumuza anlatamadigmz seyleri paylasiyoruz. Defalarca mumkun olmadigini yazdim fakat yasadklarmla ilgili bilgi almak istedim. Linç yiyecegiz dalga gecilecek korkusuyla hic bisey paylasamiyacak miyiz ya?

Evet :) cunku bizle kafa buluyorsun arkadasim ayni dilde cevap veriyorum ben de.

Ciddi kompleks olmus bu sitenin uyelerinde. Kimse sizle kafa bulmuyor hanimefendi sakin olabilirsiniz. Kendinizi bu sekilde mutlu ediyorsaniz benim icin bi problem yok. Fakat saglikli bi hal degil uyarimi yapayim

Arkadaslar adetim hala gelmedi gecen ay tam bugun olmustum. Surekli bulantim var gazim var ve bugun yesil sari akinti geldigini gordum adetimi beklerken. Kasiklarimda da hafif agri var . Istah zaten sifir.Anlam veremiyorum doktora gitmek icin de erken diye dusunuyorum bilen varsa yardimci olabilir mi? 2 kat Kiyafetlerle mumkun olmayacagini tahmin ediyorum ama endisem var hic adet gecikmesi yasamam cunku. Kist vs olablr mi bilen var mi?

Arkadaslar adetim hala gelmedi gecen ay tam bugun olmustum. Surekli bulantim var gazim var ve bugun yesil sari akinti geldigini gordum adetimi beklerken. Kasiklarimda da hafif agri var . Istah zaten sifir.Anlam veremiyorum doktora gitmek icin de erken diye dusunuyorum bilen varsa yardimci olabilir mi? 2 kat Kiyafetlerle mumkun olmayacagini tahmin ediyorum ama endisem var hic adet gecikmesi yasamam cunku. Kist vs olablr mi bilen var mi?
Canım merhaba. Bahsettiğin durumda gebelik olması imkansız diyebiliriz, eger ki birliktelikten sonra hemen kişisel temizliğini yaptıysan buna göre hiç yok diyebiliriz. Benim adet günlerimde normalde düzenlidir ama mevsim geçişleri ve emin ol kendi kendimize yaptığımız stresler hormonları çok etkiliyor. Bunun için 2 kere doktora gittim ve aldığım cevapları sana iletiyorum. Eğer ki içinde bir endişe kalırsa 3 4 günlük bir gecikme olursa eczaneden bir test al ve sabah ilk idrarınla testi yap.

Canım merhaba. Bahsettiğin durumda gebelik olması imkansız diyebiliriz, eger ki birliktelikten sonra hemen kişisel temizliğini yaptıysan buna göre hiç yok diyebiliriz. Benim adet günlerimde normalde düzenlidir ama mevsim geçişleri ve emin ol kendi kendimize yaptığımız stresler hormonları çok etkiliyor. Bunun için 2 kere doktora gittim ve aldığım cevapları sana iletiyorum. Eğer ki içinde bir endişe kalırsa 3 4 günlük bir gecikme olursa eczaneden bir test al ve sabah ilk idrarınla testi yap.

Cok tesekkur ederim ilginiz ve cevabiniz icin. Biraz arastirdim bulanti halsizlik idrarda yanma karnimda hafif agri hafif yesil akinti vs belirtilerim de var. Idrar yollari enfeksiyonu ihtimali de olabilir. Sanirim o da adeti geciktiriyor .

Cok tesekkur ederim ilginiz ve cevabiniz icin. Biraz arastirdim bulanti halsizlik idrarda yanma karnimda hafif agri hafif yesil akinti vs belirtilerim de var. Idrar yollari enfeksiyonu ihtimali de olabilir. Sanirim o da adeti geciktiriyor .
Canım sarı yada kahverengi akıntı bende de olmuştu doktorum evde yapılmış yoğurt tüketimi iyi gelir demişti. Tüketebilirsen yoğurt yiyebilirsin. Ağrı, bulantı, şişkinlik bende de olmuştu ama normal adet görmem gereken günden 6 gün sonra adet gördüm, büyük ihtimalle stresten kaynaklı seninkide. Yoksa anlattıgın şekilde gebeliğin olması çok düşük

Kişisel bakım derken?? Vajınal duş gibimi??

Back