Ellayı ilişkiden hemen sonra mı aldın sonuçta adı ertesi gün hapı ya ondan dedimKızlar ben 23 şubatta cinsel ilişki yaşadım ve ilişki esnasında nasıl olduysa prezervatif çıkmış biz farketmedik içime geldini hissetmedim ama nolur nolmaz diye ella aldım bugün regl olamadım geciktim 9 gün oldu bugün ve çocuk sürekli beni darlıyor regl oldunmu vs die napmalıyım yardımcı olur musunuz
1,2 saat sonra içtimEllayı ilişkiden hemen sonra mı aldın sonuçta adı ertesi gün hapı ya ondan dedim
Ya içime geldini hissetmedim ben ama risk almamak için hap içtim23 şubatta ilişki yaşadıysanız evde ki gebelik testinde de artık çıkar diye düşünüyorum. Bir test alın yapın ayrıca ella da Regl gecikmesi yapar.
Test yapın en iyisi içiniz rahatlar streste geciktirirYa içime geldini hissetmedim ben ama risk almamak için hap içtim
Teşekkür ederim ya ilişki yaşadım kişide stres e soktu regl oldun mu die sürekli darlıyor yok olmazsan test yap vs bıktırdıTest yapın en iyisi içiniz rahatlar streste geciktirir
O kadar korkuyorsa dikkat etseymisTeşekkür ederim ya ilişki yaşadım kişide stres e soktu regl oldun mu die sürekli darlıyor yok olmazsan test yap vs bıktırdı
Gerçekten 17 yaşında mısın, adam kaç yaşında?Kızlar ben 23 şubatta cinsel ilişki yaşadım ve ilişki esnasında nasıl olduysa prezervatif çıkmış biz farketmedik içime geldini hissetmedim ama nolur nolmaz diye ella aldım bugün regl olamadım geciktim 9 gün oldu bugün ve çocuk sürekli beni darlıyor regl oldunmu vs die napmalıyım yardımcı olur musunuz
Ben doğum tarihi ni salladım sadece 19 yaşındayım gerçek bilgileri mi gırmedimG.tnden korkuyorsa daha dikkatli olsaymis, 17yasindasin o kaç yaşında korkar tabii, seni hamile olsan alacak hali yok ya, götürüp kürtaj da yaptıracak hali yok şimdi yusuf yusuf, ayrıca ertesi gün hapları yumurtlamayı durdurur mevcut yumurta varsa birşey yapmaz, gebelik riski oluşur, bosuna yapip yapip ertesi gün haplarina güvenmeyin. Böyle insanlarla da birlikte olup bu hale dusmeyin, sen değilsin derdi, kendi başına geleceklerden korkuyor.
Ay değilim 19 umGerçekten 17 yaşında mısın, adam kaç yaşında?
Vallahi orada 17 yazıyor, reşit değilsen büyük sıkıntı.Ay değilim 19 um
Bilgilerimi doğru girmek ıstemedım sadece reşitimVallahi orada 17 yazıyor, reşit değilsen büyük sıkıntı.
Kaç kilosunuz ? 75+ kişilerde ilacın etkisinin daha az olduğu ile ilgili bir paylaşım vardı sosyal medyada.Ben doğum tarihi ni salladım sadece 19 yaşındayım gerçek bilgileri mi gırmedim
58Kaç kilosunuz ? 75+ kişilerde ilacın etkisinin daha az olduğu ile ilgili bir paylaşım vardı sosyal medyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?