• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olurmusunuz?

nuranzfr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
55
9
6
25
Merhaba kızlar ben geçen bi post açmıştım .adetime on dört gün kala pembe lekelenmem oldu iki gün sonra kaset test yaptım çift çizgi göründü.kasık ağrım belimde hafif ağrı .ve son zamanlarda çok iştahım açıldı sürekli biseyler yemek istiyorum iki gün önce kan verdim değerim sıfır çıktı.yani şaşırdım adetime az varken erken yaptım diyemi değerim sıfır çıktı. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

Merhaba kızlar ben geçen bi post açmıştım .adetime on dört gün kala pembe lekelenmem oldu iki gün sonra kaset test yaptım çift çizgi göründü.kasık ağrım belimde hafif ağrı .ve son zamanlarda çok iştahım açıldı sürekli biseyler yemek istiyorum iki gün önce kan verdim değerim sıfır çıktı.yani şaşırdım adetime az varken erken yaptım diyemi değerim sıfır çıktı. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
Kimyasal gebelik olmuş olabilir ama kimyasal aşağı yukarı adet günü ve ya 1-2 gün sonra sıfırlanıyor genelde bir de kimyasalda sıfırlanınca kanama oluyor sizde kanama olmamış bence test hatalıydı hem adete 14 gün kala aşağı yukarı yeni yumurtlama olur erken olsa bile gebelik testinde çıkacak kadar erken olmuş ve döllenmiş olacağını düşünmüyorum ben yüksek ihtimal testte sıkıntı vardı. artımed markası ise çok var o şekilde

Back