Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olurmusunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 13 gün varsa yeni yumurtlama gördünüz demektir yani yumurtlama sancısı bahsettiğiniz.

Evet ilişkiden sonra 2 gün oldu bugunde oldu ama adetime daha var bende şüpheleniyorum herkez kendi bedenini tanır ya bende daha önce böyle bişey yaşamadığım için şüpheliyim bakalım beklicem artık
Umarım ki hamilesindir bende bu ay ilk dega göğüs ucu ağrısı göğüste büyüme kahverengi bölümde kararma gördüm hemen ardına test yaptım ama negatifti 1 hafta geçti halen bastırmadığım sürece ağrımıyorum ve bende bunu ilk defa yaşıyorum normalde adedim den 1 2 gün önce belim veyahutta kasığım arırdı herkezde farklı şeyler umarımki hamilesindir tekrardan

Adete 13 gün varsa yeni yumurtlama gördünüz demektir yani yumurtlama sancısı bahsettiğiniz.
Olabilir elbette ama bel ağrımda var yani ihtimalde olabilir dediğim gibi daha önce yumurtlama dönemlerimde böyle ağrı yaşamadım ama tabiki bekleyip görcem

Canım benim inşallah canım inşalah isteyen herkese rabbim verir bende ilkdefa yaşıyorum bunları ve bel ağrımda oluyor sık sık herkesin bedeni farklı tabiki bakalım adet günümü beklicem

Peki nasıl bitti banada bilgi verirmisiniz şu an hala varmı bilmiyorum o günden sonra doktoro gitmedim
Canım ben tedaviye başladığımda 90 kiloyu görmüştüm ve tamamen kendimi zayıflamaya verdim çünkü doktorum ilaç önermedi hem yaşımdan dolayı hemde aksine daha fazla kilo alabileceğimden dolayı benim tedavi sürecim 7 ay sürdü 7 ayda 90 dan 20 kilo verdim sağlıklı şekilde bunda tabiki kistimin küçüklüğünden dolayı zayıflayarak attım kisti ama bu kişiden kişiye değişiyor oyüzden ama eğer ki kiloluysan yada sağlıksız beslemiyorsan ilk tedavi ordan başlıyor benim tedavimin son ayı da ilaç tedavisiyle oldu ondada hem kilo kaybından vitamin verdi hemde çoçuk istediğimiz için folik asit verdi şuanda ikisinide kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…