Hiç belli olmuyor , sancım olup hamileyim derken hastalandığım oldu, hastalanacağım derken de hamile kaldım filan o bir kıstas değil bence. Kiminin mesela (benim) hamile kalınca kasık ağrısı minik böyle batmalar oluyor tek taraflı , kiminde hiç bir şey anlaşılmıyor. Bir de yumurtlama günleri de bence kesinlikle yanıltıyor en garanti yöntem ovülasyon kitleri alın ve çift cizgi koyu gördüğünüz önce silik sonra koyu sonra silik 3 günü iyi takip edin. İnş güzel haberleriniz yakında gelir sağlıklaÖncelikle 1 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz , bu ay adetim bittikten sonra ovulasyon dönemimide takip ederek düzenli ilişki yaşadık şuanda adetime 13 gün var ama adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum bunu ilişkiden sonraki günlerdede 2 kere yaşadım normalde asla böyle sancılarım olmaz acaba gebelik başlangıcı olabilirmi?
Normaldede düzenli ilişki yaşıyorz ama bu ay ilk defa böyle oldu ve göbeğimi çektirmiş acaba tuttumu diye de düşünmüştüm yinede teşekkür ederim Allah tan gelecek bişey tabikide herşey şaşırtırHiç belli olmuyor , sancım olup hamileyim derken hastalandığım oldu, hastalanacağım derken de hamile kaldım filan o bir kıstas değil bence. Kiminin mesela (benim) hamile kalınca kasık ağrısı minik böyle batmalar oluyor tek taraflı , kiminde hiç bir şey anlaşılmıyor. Bir de yumurtlama günleri de bence kesinlikle yanıltıyor en garanti yöntem ovülasyon kitleri alın ve çift cizgi koyu gördüğünüz önce silik sonra koyu sonra silik 3 günü iyi takip edin. İnş güzel haberleriniz yakında gelir sağlıkla
Daha çok çok erken psikolojik olabilir belirtileriniz çünkü bende çok yaşadım bu durumu ağrılar genellikle yumurtlama donemlerinde oluyor belki oncesi istemediğiniz için vücudunuzu tanımıyordunuz şimdi bi akıntısı ağrısı vs dikkatinizi çekiyor stres yapmayınÖncelikle 1 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz , bu ay adetim bittikten sonra ovulasyon dönemimide takip ederek düzenli ilişki yaşadık şuanda adetime 13 gün var ama adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum bunu ilişkiden sonraki günlerdede 2 kere yaşadım normalde asla böyle sancılarım olmaz acaba gebelik başlangıcı olabilirmi?
Göbeğimi çektirmiş ne demek oluyor çünkü bugün buna benzer konuya denk geldim biri göbek cektirmesinden sonra gebelik yazmıştı ikisi ayniseymi acabaNormaldede düzenli ilişki yaşıyorz ama bu ay ilk defa böyle oldu ve göbeğimi çektirmiş acaba tuttumu diye de düşünmüştüm yinede teşekkür ederim Allah tan gelecek bişey tabikide herşey şaşırtır
Daha çok çok erken psikolojik olabilir belirtileriniz çünkü bende çok yaşadım bu durumu ağrılar genellikle yumurtlama donemlerinde oluyor belki oncesi istemediğiniz için vücudunuzu tanımıyordunuz şimdi bi akıntısı ağrısı vs dikkatinizi çekiyor stres yapmayın
Teşekkür ederim yanıt erdiğiniz için öncelikle , göbek çektirme aslında genelde göbeği düşenler yaptırıyor ama bazı yörelerde bebek için çektirenler var buda bebeğin tutunmasıyla alakalı birşey olduğunu söylerler ve geneldede ilk ay bebek tutunuyormuş galiba benim çevrede çok yaşayan oldu böyle acaba mı dedim bende ama ben göbeğim düştüğü için gitmiştim :)Göbeğimi çektirmiş ne demek oluyor çünkü bugün buna benzer konuya denk geldim biri göbek cektirmesinden sonra gebelik yazmıştı ikisi ayniseymi acaba
Benim adet döngüm 30 günde bir oluyor düzenli olarak ve yumurtlama günüm geçti ama benim kafsmı karıştıran sancılarım oldu sürekli takip ederim ve normalde hiç böyle ağrım olmazdı sadece adetimden 1 gün önce oluyordu genelde.Adete 13-15 gün kala normalde yumurtlama günleri oluyor ama eminmisin yumurtlama gunlerinden?
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım ilk denemeniz mı eğer öyleyse ilk etapta esin sperm testi sende bi horman testi ver istersen sonra sonuçlar temizse yine denemeye devam edersiniz iki gund3 bir düzenli ilişkiniz olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bu arada geçmiş olsunTeşekkür ederim yanıt erdiğiniz için öncelikle , göbek çektirme aslında genelde göbeği düşenler yaptırıyor ama bazı yörelerde bebek için çektirenler var buda bebeğin tutunmasıyla alakalı birşey olduğunu söylerler ve geneldede ilk ay bebek tutunuyormuş galiba benim çevrede çok yaşayan oldu böyle acaba mı dedim bende ama ben göbeğim düştüğü için gitmiştim :)
Korunmayı bıraktıysan vücut sperme alışmaya basliyordurBenim adet döngüm 30 günde bir oluyor düzenli olarak ve yumurtlama günüm geçti ama benim kafsmı karıştıran sancılarım oldu sürekli takip ederim ve normalde hiç böyle ağrım olmazdı sadece adetimden 1 gün önce oluyordu genelde.
Benim sağlık sorunum vardı zaten evlendikten sonra hemen butun testlerimi oldum tedavilerimi oldum bebek için bir sorun yok dedi doktorumuz ama eer ki hala olmazsa tanikide doktora tekrardan görüncez inşallah saol canım isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım hayırlısı olsun bakalım ilk denemeniz mı eğer öyleyse ilk etapta esin sperm testi sende bi horman testi ver istersen sonra sonuçlar temizse yine denemeye devam edersiniz iki gund3 bir düzenli ilişkiniz olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bu arada geçmiş olsun
Hiç korunmadım bu zamana kadar dediğim gibi ilk defa böyle ağrılar yaşadımKorunmayı bıraktıysan vücut sperme alışmaya basliyordur
Aa pardon bende 1 yıllık evlilikten sonra bebek dusunuyosunuz sandım eğer çok istiyorsan tedaviye git bence çünkü bende 17aydir hic korunmadim 2 klomeen+çatlama iğnesi kullandım bu ay kendim denemeyecem diye ovulasyon testi kullandım bu ayda olmazsa bi amh testi yaptıracam sonra aşılama isteyecemHiç korunmadım bu zamana kadar dediğim gibi ilk defa böyle ağrılar yaşadım
Anladım canım ya bende hani uğraşmak istiyorum ama yaşım çok genç 20 olcam Nisanda ve hani çokda gece bırakmak istemiyorum inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmazAa pardon bende 1 yıllık evlilikten sonra bebek dusunuyosunuz sandım eğer çok istiyorsan tedaviye git bence çünkü bende 17aydir hic korunmadim 2 klomeen+çatlama iğnesi kullandım bu ay kendim denemeyecem diye ovulasyon testi kullandım bu ayda olmazsa bi amh testi yaptıracam sonra aşılama isteyecem
Esin kaç yaşında bekle bi sene falan testlerini yaptır tekrardan bi sıkıntı yoksa tedaviye başlamadan dene daha 20 bile degilsinAnladım canım ya bende hani uğraşmak istiyorum ama yaşım çok genç 20 olcam Nisanda ve hani çokda gece bırakmak istemiyorum inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz
Eşim 26 , tedavi için erken diye düşünüyorum oda şöyle benim kistim vardı 3 ay önce tamamen bitti şuandada doğal yolla denemeyi düşünüyoruz oyüzden canımEsin kaç yaşında bekle bi sene falan testlerini yaptır tekrardan bi sıkıntı yoksa tedaviye başlamadan dene daha 20 bile degils
Duyduğuma göre sancılar ara ara iğne gibi batıyorsa hamilesin diyolar sizinki öylemiBenim adet döngüm 30 günde bir oluyor düzenli olarak ve yumurtlama günüm geçti ama benim kafsmı karıştıran sancılarım oldu sürekli takip ederim ve normalde hiç böyle ağrım olmazdı sadece adetimden 1 gün önce oluyordu genelde.
Evet ilişkiden sonra 2 gün oldu bugunde oldu ama adetime daha var bende şüpheleniyorum herkez kendi bedenini tanır ya bende daha önce böyle bişey yaşamadığım için şüpheliyim bakalım beklicem artıkDuyduğuma göre sancılar ara ara iğne gibi batıyorsa hamilesin diyolar sizinki öylemi
Ve polikistik over miydiniz çünki bana öyle bişey dedi doktorumEşim 26 , tedavi için erken diye düşünüyorum oda şöyle benim kistim vardı 3 ay önce tamamen bitti şuandada doğal yolla denemeyi düşünüyoruz oyüzden canım
Eşinde küçükmüş bencede şöyle 6 7 ay yine denersiniz olmazsa bi daha o zaman yine düşünürsünüz tedaviyiEşim 26 , tedavi için erken diye düşünüyorum oda şöyle benim kistim vardı 3 ay önce tamamen bitti şuandada doğal yolla denemeyi düşünüyoruz oyüzden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?