Kızlar yardımcı olur musunuz

Esrabanu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
181
75
13
28
Kızlar eşimde bnde bebek istiyoruz bu ay hamile olmak istiyorum onerileriniz var mi

Okudum cogu yazi pozisyonun cok da onemli olmadigi yaziyor meninin disari akmasi da gayet normal mis yapman gereken yanlis biliyo olabilirim bi 20 dk ayaga kalkmaman ve illa olacak diye strese girmemeniz

Okudum cogu yazi pozisyonun cok da onemli olmadigi yaziyor meninin disari akmasi da gayet normal mis yapman gereken yanlis biliyo olabilirim bi 20 dk ayaga kalkmaman ve illa olacak diye strese girmemeniz
Zaten strese girmiyoruz da istiyoruz sadece :)

Bi tanıdığım ilişki sonrası ayaklarını duvara dayayıp kalıyodu ki meni çıkmasın die

Kızlar eşimde bnde bebek istiyoruz bu ay hamile olmak istiyorum onerileriniz var mi

1. Eşiniz alkol-sigara kullanıyorsa hemen bıraksın, sperm kalitesini düşürüyor.

2. Her gün ilişkiye girmeyin. Mümkünse bir gün ara verin. Her gün ilişkiye girince de sperm hacmi etkileniyor.

3. Regl olduğunuz güne göre bir takvim çıkartın uzman yardımıyla. Belirli günler arasında hamile kalma olasılığınız daha fazla.

4. Kadının üstte olduğu pozisyonları tercih etmeyin. En iyisi misyoner.

5. Stres yapmayın. Çocuk sahibi olmak için değil mutlu olmak için birlikte olun.

Bebeğiniz olmuyor mu ki daha yeni istiyorsanız belki olur hemen bende tedavi görüyorsunuz olmuyor gibi düşündüm ilk okuduğumda Allah korusun hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur İnşallah :)

bu ay hamile kamlak istiorm gibi bi sartlandirmayi kafandan sil bi kere oncelikle cunku o senin ya da esinin istegiyle olacak bisi degil henuz imkanlar o kadar ilerlemedi. yumurtlama gunlerini takip et ya testle yada vucudunu dinleyerek. yada adet bitimi itibariyle 2 gune 1 iliskiye girin iliskiden hemen sonra ayaga kalkma biraz 10 15 dakka yat. tum kosullar sorunsuz olsa dahi bu ay olcaksin die bi sarti yok hicbi problem olmadigi halde aylarca hamile kalamayan kisiler var ki ben 5 ay sonra falan kalabilmistim yanlis hatirlamiosam. sakin ol stres yapma stres hamile kalmayi engelleyen en buyuk etmenlerden biri unutma oldum mu olcam mi bu ay kesin hamile kalmaliyi gibi dusuncelri kafandan cikar

spermın tutacagı varsa amuda kalksanda tutar ayaktaysanda tutar zıplarsanda tutar her turlu tutacagı varsa tutar :)
ovulasyon gunlerını takıp etmeye sartlama kendını derım her ay ayın ortasında aynı zamanda yumurtan catlamıyor
benım 28 gunde bı hıc sasmaz saatı saatıne duzenlı adet olurum
adetım bıttıkden 2 gun sonra hamıle kaldım hıc olmayacak zamanda
yanı demem o kı 2 gunde bı bırlıktelık yasayın
1 sene olmazsa cocuk cok normal 1 seneden once tedavıye bıle baslanmıyor kendınızı sartlamayın stres hormonu vucuda grenlerı yabancı madde sanıp kabul etmıyor bosa gıder yazık cocuklara soylıyım :)
cocuk ıcın yapmayın aşk ıcın yapın tutacagı varsa tutar
hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…