Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seks yapin.
(Akljma baska oneri gelmedi)
Bazı pozisyonlar varmis tavsiyeniz varmı genelde ilişkiden sonra meni geri cikio bununla hamilelikle bi alakası var miKızlar eşimde bnde bebek istiyoruz bu ay hamile olmak istiyorum onerileriniz var mi
Onu zaten yapıyoruz :) pozisyon felan fark ediyo muSeks yapin.
(Akljma baska oneri gelmedi)
Zaten strese girmiyoruz da istiyoruz sadece :)Okudum cogu yazi pozisyonun cok da onemli olmadigi yaziyor meninin disari akmasi da gayet normal mis yapman gereken yanlis biliyo olabilirim bi 20 dk ayaga kalkmaman ve illa olacak diye strese girmemeniz
Saol canım deniycem :)Misyoner pozisyonunda seks yapin. Tamamlandiktan sonra bacaklarinizi havaya dikip bir bezle vajinaniza tampon yapinki geri kacmasin haylazlar.
Aynen arkadaş komiklik yapmış :) :)Yaaaa hahahah çok yaşa sen :))
Komiklik yapmış arkadaş :)Yaaaa hahahah çok yaşa sen :))
Hahaha haylaz :)Misyoner pozisyonunda seks yapin. Tamamlandiktan sonra bacaklarinizi havaya dikip bir bezle vajinaniza tampon yapinki geri kacmasin haylazlar.
Kızlar eşimde bnde bebek istiyoruz bu ay hamile olmak istiyorum onerileriniz var mi
Yok daha yeni istiyoruz canimBebeğiniz olmuyor mu ki daha yeni istiyorsanız belki olur hemen bende tedavi görüyorsunuz olmuyor gibi düşündüm ilk okuduğumda Allah korusun hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur İnşallah :)
bu ay hamile kamlak istiorm gibi bi sartlandirmayi kafandan sil bi kere oncelikle cunku o senin ya da esinin istegiyle olacak bisi degil henuz imkanlar o kadar ilerlemedi. yumurtlama gunlerini takip et ya testle yada vucudunu dinleyerek. yada adet bitimi itibariyle 2 gune 1 iliskiye girin iliskiden hemen sonra ayaga kalkma biraz 10 15 dakka yat. tum kosullar sorunsuz olsa dahi bu ay olcaksin die bi sarti yok hicbi problem olmadigi halde aylarca hamile kalamayan kisiler var ki ben 5 ay sonra falan kalabilmistim yanlis hatirlamiosam. sakin ol stres yapma stres hamile kalmayi engelleyen en buyuk etmenlerden biri unutma oldum mu olcam mi bu ay kesin hamile kalmaliyi gibi dusuncelri kafandan cikarKızlar eşimde bnde bebek istiyoruz bu ay hamile olmak istiyorum onerileriniz var mi
yok cnm daha yeni istiyoruzBebeğiniz olmuyor mu ki daha yeni istiyorsanız belki olur hemen bende tedavi görüyorsunuz olmuyor gibi düşündüm ilk okuduğumda Allah korusun hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur İnşallah :)