Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir bebek sitesinde gördüm meleksesleri diye bir sitede el dopleri varmış,evde bebeğin hareketlerini kalp atışlarını dinliyormuşsun istediğin zaman.sizce alsam sakıncası olur mu?lütfen cevap yazın.
bir bebek sitesinde gördüm meleksesleri diye bir sitede el dopleri varmış,evde bebeğin hareketlerini kalp atışlarını dinliyormuşsun istediğin zaman.sizce alsam sakıncası olur mu?lütfen cevap yazın.
canım link meleksesleri şeklinde google yazarsan çıkar.şimdi zararı olmazmı diyorsun kafamçokkarıştı daha önceden kullanan arkadaşlar anlatsa ne güzel olurdu.
bende sağlık ocağına kontrole gittiğimde ordaki doktor dinlemek stermisin demişti.şaşırmıştım sğlık ocağında ultrason yok nasıl olcak diye. el dopleriyle dedi.zarar vercek bişey olsa kullanmazlar herhalde.
hayır canım. ben 38. haftamdayım 10. haftamdan beri kullanıyırum bi zararı yok... doktoruma da sordum bir zararı olmaz dedi. zaten istanbulda çocuk hastemelerinde reklamları da var bu ürünün. ve çok faydalı bi ürün olduğunu düşümnüyotum ben çok faydasını gördümmm