• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımcı olun lütfen, bıktım artık!!

kadermibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.237
1.372
133
Psikolojim çok bozuldu bu sorundan inanın şuan kendimi çok kötü hissediyorum.
Benim derdim regl öncesi içimden çıkan canavar!!
İnanılmaz sinirli oluyorum ya.. Bu sosyal hayatımı o kadar çok etkiliyor ki resmen bir canavara dönüşüyorum.
Reglime 1 hafta 10 gün kala deliriyorum resmen. Herşey gözüme batıyor illaki bir kavga çıkartıyorum.
Bıktım artık !!! kendimi etrafa saldıran bir canavar gibi hissediyorum.
Sizde de oluyor mu ?Bunun bir çözümü var mı?

Yani hormonların etkisi herkeste farklı oluyor ama genel olarak stres öfke sanırım herkeste var
Konu ile ilgili doktora gitmeyi düşündün mü
kan hormon tahlili falan

Malesef bende böyleyim.
Olduktan sonrada feci şekilde sakinleşip durgunlaşıyorum.
Bunun bir çaresinide bulamadım.

Hayıt suyu tüm regl sendromlarını hafifletiyo.. kullandığım zamanlarda ağrı bile yaşamıyorum..sinir stres de olmuyo..

:kahve:Bence psikolojik etkisi de olabilir. Yani surekli regl ve hormonları düşündüğün icin sinirlenmeye başlıyorsundur belki

bu regl dönemi bi tek benim hormonlar coşmuyo heralde. etrafımda kimse de görmedim regl olcam diye asanı keseni. aklım almıyo cidden.

aynısı bende vardı. psikiyatriste gittim. bana lustral verdi. 6 ay kullandım düzeldim. sancısız 1 yıl geçirdim sonra tekrar tetikledi. artık antidepresan kullanmak istemediğim için bitkisel yöntemler denedim. sarı kantaronun damlası var. kendimi gergin sinirli hissettiğim zamanlarda kullanıyorum.

Yani hormonların etkisi herkeste farklı oluyor ama genel olarak stres öfke sanırım herkeste var
Konu ile ilgili doktora gitmeyi düşündün mü
kan hormon tahlili falan

Hiç gitmedim . Hormo
Hayıt suyu tüm regl sendromlarını hafifletiyo.. kullandığım zamanlarda ağrı bile yaşamıyorum..sinir stres de olmuyo..

O nedir hiç bilmiyorum nerden alınır?

Psikolojim çok bozuldu bu sorundan inanın şuan kendimi çok kötü hissediyorum.
Benim derdim regl öncesi içimden çıkan canavar!!
İnanılmaz sinirli oluyorum ya.. Bu sosyal hayatımı o kadar çok etkiliyor ki resmen bir canavara dönüşüyorum.
Reglime 1 hafta 10 gün kala deliriyorum resmen. Herşey gözüme batıyor illaki bir kavga çıkartıyorum.
Bıktım artık !!! kendimi etrafa saldıran bir canavar gibi hissediyorum.
Sizde de oluyor mu ?Bunun bir çözümü var mı?
Aynısı bende de oluyor ama engel olamıyorum kendime. 30 lu yaşlarda daha çok görülyormuş bu durum.

çözümü ben sporda buldum özellikle regl dönemlerimde iki katı fazla spor yapıyorum sinir stres falan kalmıyo valla hemde ağrısız geçiriyorum.

Malesef bende böyleyim.
Olduktan sonrada feci şekilde sakinleşip durgunlaşıyorum.
Bunun bir çaresinide bulamadım.

Ben artık sosyal ilişkilerimde hatta kızımla bile ciddi sorun yaşıyorum ve regl olunca acayip vicdanım sızlıyor yaptıklarıma.

:kahve:Bence psikolojik etkisi de olabilir. Yani surekli regl ve hormonları düşündüğün icin sinirlenmeye başlıyorsundur belki

Yok canım hiç düşünmüyorum hatta regl tarihimi bilmem zaten her seferinde 2-3 gün değişir . Ben sinir yoğunluğu yaşayınca anlarım reglin yaklaştığını

Back