Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardımcı olabilir misiniz?? (resimli)

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Kızlar beğendiğim bir kaç renk var ve evde boyayarak elde etmek istiyorum.Ama hangi renkleri karıştırıp yapacağımı bilemedim.Saçlarımın şimdiki haliyle istediğim renkleri yüklüyorum.1 boyama da elde etmem lazım o renkleri yada en fazla 2.Çünkü şu 1 ay içerisinde saçlarımın o renge dönmesi gerek.Neyse yardımcı olabilecek arkadaşlar yorumlarını esirgemesin.
Şimdiki rengi:
İstediğim renkler:
(en çok bu rengi beğendim)

Eki Görüntüle 231977
Eki Görüntüle 231974

Eki Görüntüle 231976

Tek renk değil tatlım bunlar, ışıltıları var. İkinci resim açık küllü kumral, 8.1 ile elde edebilirsin..

ben 3.yü çok beğendim sana bence daha çok uyar canımm bunların çoğu sadece boya da olmayabilir röfle varmış gibi ilkinde mesela:44:

ben 3.yü çok beğendim sana bence daha çok uyar canımm bunların çoğu sadece boya da olmayabilir röfle varmış gibi ilkinde mesela:44:

röfle falan diyorsunda canım kuaföre gidip saçlarımı emanet edemem kuaför mağduru olmak istemiyorum.o yuzden kendi kendime evde elde etmek istiyorum o renklerden bi tanesini.o beğendiğin 3. foto karamel mi bana karamelmiş gibi geldi.

Bu resimdeki rengi loreal excellence 7.31 koyu dore küllü kumral ile elde edebilirsin.
Son resimdeki rengi de yine aynı markanın 5.3 numarası ile elde edebilirsin bi araştır bu numaraları umarım işine yarar.
Arkadaşların dediği gibi resimlerdeki saçlar tek renk değil ...

Son düzenleme:

Evet canım baktım da rengin tıpatıp aynısı.Bu renge boyamaya karar verdim şimdi ama umarım fikir değiştirmem.Bir kere şimdi boyarım bir kere de 1 ay sonra.Anca rengi tuttururum.Bu arada teşekkürler.

Yalnız bir şey soracağım.Ben daha önceden lorealin 1 lt %6 lık oksidan kremini almıştım.koyu dore küllü kumral da oksidanı % kaçlık?

cnm istediğin renklerin hepsinde balyaj var krepe ışıltı şeklinde evde elde etmen zor açık kumralada boyasan içinde mutlaka turunculuk olur evde market boyalarının hepsinde azda olsa turunculuk olur saç rengimn güzel kötü değil bursadaysan kuaför konusunda sana yardımcı olurum bende arada kendim evde boyuyordum sıkıldım düz renkten arkadaşımın kuaförüne gittim çok memnun kaldım arada istisnalarda varmış bende güvenimi kaybetmiştim kuaförlere

senelerdir kuaföre gidiyorum hiç magdur olmadım ama illa evde boyamak isterim diyorsan şuanki saç tonun koyu asla suanki renginden daha açık renk tutturamazsın ancak ilk etapta açıcı kullanman lazım sonra istedigin rengi iki defa boyamada tutturabilirsin yani sen şimdi kumral tonuna boyarsan tutmaz canım boyayıp saçını mahvetme derim ben ama son resim tutma ihtimali yüksek iyi düşün öyle karar ver çünkü saç şakaya gelmiyo ALLAH korusun bi yakarsan ancak uzatarak kurtulursun yanmış saclardan

ay malesef canım ya bursada değilim ist.deyim şey yapabilirim taban rengini kendim yaparm ışıltısını filan kuaförde attırabilirim ama çoğunluğunu kendim yapmak istiyorum işte bilmiyorum nası olcak.Turunculuktan midem bulanıyor artık o yuzden o turuncuları fotoğraftaki renklere çevirmek istiyorumm

Bir arkadaş var kuaföre boyattı saçını koyu renkte sarıya geçti resmen mısır püskülü gibi olmuştu saçları.İnsan boyle şeyleri görüp,duyunca haliyle bir korku kaplıyor içini ve istemiyor kuaföre boyatmak falan.İlkinde tutmaz evet biliyorum o yuzden bende 2 defa boyıycam bu bir ayda saçımı ki renk tutsun.şimdilik boyamaya karar verdiğim renk koyu dore küllü kumral.öyle canım öyle saç bu önemsiz bir şeyde değil çok çok önemli bir şey ne diyelim inşallah bir şey olmaz diyerek yapıcaz boyayı.

Kızlar az önce geldim eve.Bakındım koyu dore küllü kumrala ama bulamadım.Birde ben tüp şeklinde alıcaktım zaten öyle hiç bulamadım.Neyse.Bende onun yerine küllü açık kumral ve altın sarısını aldım.Umarım güzel bir renk elde ederim.Boyadığım zaman burada fotoğraf paylaşacağım.

rengin çok guzel olmus uclarınıda sarıya boyarsan bir sonraki boyamanda bence çok dogal ve güzel olur tam istedigim gibi bende yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…