- Konu Sahibi Estrella39
-
Tek renk değil tatlım bunlar, ışıltıları var. İkinci resim açık küllü kumral, 8.1 ile elde edebilirsin..
ben 3.yü çok beğendim sana bence daha çok uyar canımm bunların çoğu sadece boya da olmayabilir röfle varmış gibi ilkinde mesela:44:
Bu resimdeki rengi loreal excellence 7.31 koyu dore küllü kumral ile elde edebilirsin.
Son resimdeki rengi de yine aynı markanın 5.3 numarası ile elde edebilirsin bi araştır bu numaraları umarım işine yarar.
Arkadaşların dediği gibi resimlerdeki saçlar tek renk değil ...
Evet canım baktım da rengin tıpatıp aynısı.Bu renge boyamaya karar verdim şimdi ama umarım fikir değiştirmem.Bir kere şimdi boyarım bir kere de 1 ay sonra.Anca rengi tuttururum.Bu arada teşekkürler.
Yalnız bir şey soracağım.Ben daha önceden lorealin 1 lt %6 lık oksidan kremini almıştım.koyu dore küllü kumral da oksidanı % kaçlık?
Büyük ihtimalle %6 lıktır o da canım.
Emin değilim ama sorarsın aldığında.
Boyarsan resim eklersin :)
bence bu hali daha iyi ya:26:
cnm istediğin renklerin hepsinde balyaj var krepe ışıltı şeklinde evde elde etmen zor açık kumralada boyasan içinde mutlaka turunculuk olur evde market boyalarının hepsinde azda olsa turunculuk olur saç rengimn güzel kötü değil bursadaysan kuaför konusunda sana yardımcı olurum bende arada kendim evde boyuyordum sıkıldım düz renkten arkadaşımın kuaförüne gittim çok memnun kaldım arada istisnalarda varmış bende güvenimi kaybetmiştim kuaförlere
senelerdir kuaföre gidiyorum hiç magdur olmadım ama illa evde boyamak isterim diyorsan şuanki saç tonun koyu asla suanki renginden daha açık renk tutturamazsın ancak ilk etapta açıcı kullanman lazım sonra istedigin rengi iki defa boyamada tutturabilirsin yani sen şimdi kumral tonuna boyarsan tutmaz canım boyayıp saçını mahvetme derim ben ama son resim tutma ihtimali yüksek iyi düşün öyle karar ver çünkü saç şakaya gelmiyo ALLAH korusun bi yakarsan ancak uzatarak kurtulursun yanmış saclardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?