S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sekreter18282
ya en başından beri bebegimle ilgili cektigim sorunları biliyorsunuz bunlardan biri de kızımın hala ne yemek konusunda nede uyku konusunda bi düzeni yok bi gün akşam 9 da uyuyor bi gün akşam da 12 de gündüz uykularıda öyle o yüzden hiç bi işimi yapamıyorum ki yaptırmıyo da sürekli bi mızmızlık içinde bi yemek yaparken bile geliyo bacagıma bi sarılıyo tamam bırakmıyo kendi kendine biraz da olsa oyuncakları ile oynamıyo sürekli beni istiyo.işlerimi o uyuyunca yapayım desem yarım saat zar zor uyuyo akşam yemek vakti olunca uyumak istiyo bi saat uyuyo bu sefer gece uyumuyo bir kac sefer yordum onu gündüz yorulurda belki daha rahat uyur diye ama nafile
bu konuda önerebiliceginiz şeyler var mı bana yada sizin bebişlerinizin nasıl bi düzen içinde uyku saatleri nasıl kacta yatıyolar kacta kalkıyorlar bana bu konu da yardımcı olur musunuz lütfen
teşekkürlera.s.a.s.
bu konuda önerebiliceginiz şeyler var mı bana yada sizin bebişlerinizin nasıl bi düzen içinde uyku saatleri nasıl kacta yatıyolar kacta kalkıyorlar bana bu konu da yardımcı olur musunuz lütfen
teşekkürlera.s.a.s.