Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar yardıma ıhtıyacım var :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
Kizlar saclarim cok yiprandi kestirmek istemiyorum uzasin diye bildiginiz maskeler sampuanlar sac kremleri serumlar vs varsa soylerseniz cok sevinirim artik güzel ve uzun saclarim olsun istiyoruuum

canım bence uçlarından azıcık kırıklarını aldır daha sonra duzlestırıcı uyguluyosan hıc uygulama bemıks bepanten evıngen ampulü badem susam yılan yağlarından karışım yap bunları haftada bıkere olur uygula ama duzenlı olarak daha sonra çam terebentın yağını birazcık mıktarıyla şampuanına karıştır buda guclenmesını saglıcaktır

Kullandığım 4 temel şeyi yazayım tatlım benim de tatil sonrası çok yıpranıyor saçlarım kestiriyorum ama yine de bakım şart oluyor
1) şampuanım gliss sütlü kahve renkteki çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için şampuan ultimate oil elixir
2) Aynı şampuanın saç maskesi
her yıkamada bu ikisini kullanıyorum
3) Down under markalı saç serumu hafif nemini alınca saç uçlarına ,çok az da yukarılara sürüyorum
4) Selective ammino keratin maskesi haftada 2 kez uyguluyorum geceden sürüp ( üç ceviz büyüklüğünde) 7-8 saat bekleyip yıkıyorum saçlarımı (çalıştığım için hafta sonu yapıyorum cuma yapıp cumartesi yıkıyorum cumartesi gece sürüp pazar yıkıyorum maskeyi)
4ünü birlikte kullandığımdan bu yana saçlarım baya yumuşak ve daha az kırılıyor doğal olarak da uzuyor denemk istersen tavsiye ederim.

Canim hep aldiriyodum ama sonuc yine ayni o yuzden yaza kadar kestirmemeye karar verdim. Evigen bepanten kullandim ama sonuc alamadim cam terabentin yagini bi deneyeyim olmassa

bemix evigen bepantene serum. Sampuan plasenta ve sac derisine serum. Cenin embriyosundan saç çıkarır.hafif kırık aldr kasım aralık dökülme azalır. Görüntü icinse yapck bisi yok.boya,maşa yıpratıp matlaştırıyo.ona da banya dus snrası nemli saca yag gbi serum aldm kuafördn 30tl hem kolay taranıo hem parlatıyo. Sampuanımı ara sıra bioblas yaparım. Cam terebemti dök icine ama az dök ben abartmısım. Benim durumum bu.

Canim tesekkur ederim söylediğin urunleri duydum ama dedigin maskeyi hic duymamistim gratislerde var mii sen nerden aliyosun??

Ben suan panten in argan yagli serisini kullaniyorum yebi cikani ama ozel olarak bir kür veya maske serum gibi bir şey ariyorum bebegim saçlarım cok az ve sonuk duruyor ayrica

benim saçlarım kuaför hatası yüzünden yandı.Ağlaya ağlaya kestirdim sonrasıtim nda bir ürün keşfettim kerastase initialiste diye.Hem saç kalitesini arttırıyor hem de hızlı uzamaya faydalı ben 1 ayda farkı hissettim.

Canim nerden aldin ve nasil bi sey ?

internetten aldım mesajla sitenin adresini yollarım :) Banyodan sonra kullanıyorum.Böyle hafif beyazımsı bir serum dış kabı dore renklerinde.Zaten içinde bi çubuk var onun içine doluyor serum 3-4 sefer kullanıyorum ben.Saçlarını nemliyken tarayıp saç diplerine masaj ile uyguluyorsun.Kokusu da harikaaa.Loreal ürünlerini satan kuaförlerde de bulabilirsin zira kerastase loreal ile bağlantılı

Gordum mesajini tatlim sagol :)

Canim tesekkur ederim söylediğin urunleri duydum ama dedigin maskeyi hic duymamistim gratislerde var mii sen nerden aliyosun??

hayır canım malesef ne gratiste ne watson da yok sadece kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabiliyorum ben fiyatı 34 tl şuan ama rahat 3 ay gidiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…