- 17 Mayıs 2020
- 26
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi tugcecicek678
-
Normal de adet öncesi göğüs ağrınız oluyor mu,19 yaşında nişanlıyım, şuanda gebelik beklemiyoruz ama geçen ay reglim 12 gün geç geldi, bu ay daha 6 günüm var ama 1 haftadır göğüslerim çok hassas yatarken sağa sola dönemiyorum, sürekli idrarım geliyor, ara sıra midem bulanıyor ama kusma gibi birşey olmadı, sürekli halsizim ( havalar bu sıra bi anda aşırı sıcaklaştı ondanda olabilir ), karnımda rahim bölgesinde ara ara sancılarım oluyor. Şuanda gebelik testi alamam annemle yaşıyorum malum sokağa çıkma yasağı var. Aklım çok karıştı sizce gebe miyim yada havalardan dolayı normal şeyler mi bunlar??
her belirtiyi her ay yaşamıyorum ama 19 yaşındayım hala daha geliştiğim için genellikle regl öncesi 1 2 günde göğüs hassasiyetim oluyordu şimdiyse daha 6 gün var ve 1 haftadır devam ediyor hassasiyetNormal de adet öncesi göğüs ağrınız oluyor mu,
Bu belirtileri her ay yasıyormusunuz
peki neden böyle düşündüğünü öğrenebilir miyim bilgilenmek istiyorumdaHamile degilsin
19 yaşında hâlâ gelişimin devam edeceğini zannetmem , korunmadiniz miher belirtiyi her ay yaşamıyorum ama 19 yaşındayım hala daha geliştiğim için genellikle regl öncesi 1 2 günde göğüs hassasiyetim oluyordu şimdiyse daha 6 gün var ve 1 haftadır devam ediyor hassasiyet
yumurtlama günlerimde korunduk ama diğer günlerde pek önem vermedik maalesef19 yaşında hâlâ gelişimin devam edeceğini zannetmem , korunmadiniz mi
işte çok kafam karıştı arada kaldımSeviştiysen gebe olabilirsin.
Yumurtlama dönemi haricinde de hamile kalabilirsin , umarım olmamıştır düğüne ne kadar zaman varyumurtlama günlerimde korunduk ama diğer günlerde pek önem vermedik maalesef
Yaş 1919 yaşında nişanlıyım, şuanda gebelik beklemiyoruz ama geçen ay reglim 12 gün geç geldi, bu ay daha 6 günüm var ama 1 haftadır göğüslerim çok hassas yatarken sağa sola dönemiyorum, sürekli idrarım geliyor, ara sıra midem bulanıyor ama kusma gibi birşey olmadı, sürekli halsizim ( havalar bu sıra bi anda aşırı sıcaklaştı ondanda olabilir ), karnımda rahim bölgesinde ara ara sancılarım oluyor. Şuanda gebelik testi alamam annemle yaşıyorum malum sokağa çıkma yasağı var. Aklım çok karıştı sizce gebe miyim yada havalardan dolayı normal şeyler mi bunlar??
muhtemelen pek bir sorun olmaz çünkü nikah için zaten pandemi durumunu bekliyoruz belli olduktan sonra bi yolu bulunurHamileysen annen ne yapar? Ne der?
neden ki? zaten evlilik aşamasındayız herşeyimiz tamam okulumuzuda okuyoruz aileler arası problemde yok? sadece belirtiler benziyor şuan yasaktan dolayı test alamadığımdan yarına kadar heyecanımın önüne geçmek istediğim için diğer annelerin fikrini almak istedimYaş 19
Nişanlı
Hamile olabilir
İnsanlar beni linç etsin diye açılmış gibi konu
Yumurtlama dönemi haricinde de hamile kalabilirsin , umarım olmamıştır düğüne ne kadar zaman var
pandemi durumunun düzelmesini bekliyoruz çeyizlerim evimiz tamamen hazır gelinlik kararsızlığı var sadeceYumurtlama dönemi haricinde de hamile kalabilirsin , umarım olmamıştır düğüne ne kadar zaman var
Sanmıyorum ya ben bu konularda kendilerini çağdaş olarak ifade edenlere göre fazlasıyla GERİ kafalıyım. Ve bence anneniz de çok üzülür. Hamile olabilirsin. İnşallah değilsindir.muhtemelen pek bir sorun olmaz çünkü nikah için zaten pandemi durumunu bekliyoruz belli olduktan sonra bi yolu bulunur
Hamile olsanız da sıkıntı yaratmayacak anladigim kadarıyla, hayırlısı olsunpandemi durumunun düzelmesini bekliyoruz çeyizlerim evimiz tamamen hazır gelinlik kararsızlığı var sadece
inşallah değilimdir yaSanmıyorum ya ben bu konularda kendilerini çağdaş olarak ifade edenlere göre fazlasıyla GERİ kafalıyım. Ve bence anneniz de çok üzülür. Hamile olabilirsin. İnşallah değilsindir.
sadece planlarda olmadığı için zorlar ama yapıcak bişeyde yok yarını bekliycezHamile olsanız da sıkıntı yaratmayacak anladigim kadarıyla, hayırlısı olsun
Öncelikle adet zamanının geçmesini bekle , çok merak ediyorsan nisanlin test alıp getirsin sanasadece planlarda olmadığı için zorlar ama yapıcak bişeyde yok yarını bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?