Hiç sorma kafayı yedimCanım ya sen ne çektin bu testlerdenprodoctor daha hassas olabilir ondan daha koyu çıkmış olabilir kan vermiş miydin sen değerin de düşüyor olabilir Allah korusun kimyasal vs gibi . En iyisi ya aynı markayla takip et koyulaşmayı ya da kan ver
Softec o kadar hassas değildir belki çünkü 16 çıkmış dün bu değerde negatif bile gösterebilirdi. İçini rahat tut zaten yarın yine kan vereceksin herhalde dimiHiç sorma kafayı yedimkan dün 16 çıkmıştı bugünde softec daha silik çıkınca korktum çünkü ben iki ay önce yine kimyasal yaşadım
Evet verecem yeniden ama korkuyorum yaSoftec o kadar hassas değildir belki çünkü 16 çıkmış dün bu değerde negatif bile gösterebilirdi. İçini rahat tut zaten yarın yine kan vereceksin herhalde dimi
Korkma iyi düşün inşallah değerin yükselmiştir dua etEvet verecem yeniden ama korkuyorum ya
Amin inşallah sağol canımKorkma iyi düşün inşallah değerin yükselmiştir dua et
Çok sıvı aldıysan etkileyebilir çünkü değerin düşük zaten şu an bazıları 60lardaki değeri ancak gösteriyorAslında softect ilk idrar değildi o da etkiler değil mi az da olsa
Ay inşallah öyledirÇok sıvı aldıysan etkileyebilir çünkü değerin düşük zaten şu an bazıları 60lardaki değeri ancak gösteriyor
Sonucun çıkınca olumlu şekilde yazarsın buraya inşallahAy inşallah öyledir
İnşallahSonucun çıkınca olumlu şekilde yazarsın buraya inşallah