- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
Hic belirtim olmadi bademcik atesinden acile gittik 1 haftalik hamilesin dediler :)
Tabiki ederim canimOlsun canım mesajlarıma cevap yazman bile yetti bana
Bana dua et lütfen hamişlerinki kabul olur ..Bu ay çok istiyorum umutluyum
Teyzesi yarin 6 haftalik olcak nasipse, kanamam hiç olmadı...Ne kadar şuanda peki canım bebişin.?
Senin yerleşme kanaman oldumu acaba ?
İnşallah canım paylaşmadan duramam bebişim belli olursa zatenTabiki ederim caniminsallah Allah hayrsiyla nasip eder guzel haberlerni de bekliyorum insallah
Allah analı babaşoca büyütmeyi hayırlıca kucağına almayı nasip eylesin canımmm.Teyzesi yarin 6 haftalik olcak nasipse, kanamam hiç olmadı...
Allah razı olsun canim.....aminAllah analı babaşoca büyütmeyi hayırlıca kucağına almayı nasip eylesin canımmm.
Sende dua et bana lütfeeeenn
İnşallah canım arkadaşımın birini aradım abisinib eşi 3 hafta önce doğum yapmış onlçdan yerleşme kanamasını soracak bakalımmAllah razı olsun canim.....amin
İnşallah tez zamanda sana da yaşatır bu duyguyu
Yerleşme kanamam olmadı mı canım seninde ?Benimde hiç belirtim olmadı hatta hamile kalamadığım aylar daha çok oluyordu :)) tamamen psikolojik bence yani bebek biraz büyüyene kdr normal bir hamilelikse eğer öyle çokta farklı bir belirti olmuyor.
hayır olmadı iki hamileliğimde deYerleşme kanamam olmadı mı canım seninde ?
Hmmm hayırlısıyla ikinciyide kucağına alırsın inşallah canımhayır olmadı iki hamileliğimde de
hayır olmadı iki hamileliğimde de
İnşallah bana da nasip eder rabbim hepinizin bebişlerini saqlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim :)Hic belirtim olmadi bademcik atesinden acile gittik 1 haftalik hamilesin dediler :)
Şuan sadece çok fazla ateş basıyo wücudumu bel aqrım we qöqüs hassasiyetim warBenimde hiç belirtim olmadı hatta hamile kalamadığım aylar daha çok oluyordu :)) tamamen psikolojik bence yani bebek biraz büyüyene kdr normal bir hamilelikse eğer öyle çokta farklı bir belirti olmuyor.