Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kizlar yardim

Bientot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
115
1
Selamun aleykum. Bana iyi bir kapaticligi yuksek olan ve yuzde dogal duran iyi bir fondoten soylemenizi rica ediyorum. Sarisin beyaz tenliyim.Yanliz Ben turkiyede deyilim ve burda satin alabilecegim markalar Max factor, L'oreal , Mybelline, Revlon , Este Lauder, Pupa
Bu markalardan tavsiyeniz varmi Kapaticiligi cok iyi ve dogal duran.

kalite olarak max factor iyi durabilir belki.. bence gidip kozmetik dükkanında denemelisin. ben loreal maybelline, kullandım kapatıcılık fena değil ama doğal durmadılar kesinlikle. yada ben başaramadım bilemiyorum artık..

yazdıklarının arasında yok ama kesinlikle aradığın fondoten kryolan yurtdısındada bulabilrsin bunu genelde oyuncular kullanıyor porselen makyaj için yüzünü güzel nemlendirirsen muhteşem bir fondoten üstelik 1 kutu 1 2 sene çok rahat kullanırsın çok çok rahat hatta :)) muhteşem bir kapatıcılığı var günlük kullanımdada hiç abartı durmuyor

kapatıcı etkisi daha fazla olmasını istersen yüz bazı kullan bnce özellkle maybilline new york markalı olanı :)

kapatıcı etkisi daha fazla olmasını istersen yüz bazı kullan bnce özellkle maybilline new york markalı olanı :)

Bir ara kullandım ben. Yüzünde sıva gibi duruyor maalesef belkide nemlendiricmden kaynaklanıyordu ama bilmiyorum. kapatıcılık ve doğallık yanyana dursaa.. bu bu kadar zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…