Kızlar yardım :(

nameki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
12
0
1
Ben 19 yaşındayım geçen sene düştüm ve vajinamdan kan geldi korkuyla doktora gittim bir sorun olmadığını yalnız zarın geride olduğunu söyledi. Bu sene utanarak söylüyorum erkek arkadaşımla kıyafet üzerinden bir seyler yasadık bunlar hıc bana gore seyler değil ama oldu hala pişmanlığı atamadım üzerimden beni yine korku sardı tekrar kontrole gittim bu seferde kızlık zarımda doğal çentik oldğunu sağlam olduğunu söyledi doktor hem pişmanlığım hemde bu çentikli ve geride yapı benim kafamı kurcalıyor ilk ilişkimde kanama olur mu olmaz mı diye şüphem var eğer deliğin genişliği büyük değilse kanarmış sanırım 1 cm den azdır siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Kafanı karıştırıcak bir durum yok ortada bence. Kızsın ve ilk birlikteliğinde kan gelir.

Kafanı karıştırıcak bir durum yok ortada bence. Kızsın ve ilk birlikteliğinde kan gelir.
Evet haklısın ama kendimi rahatlatamıyorum günaha batmış gibi hissediyorum sanki kaybetmişim gibi hissediyorum bakıyorum anlayamıyorum yırtık gibi çok acık gorunuyor ıcım huzursuz oluyor gercekten yardımın için teşekkür ederim

Seni nasıl alttan muayene etti anlamadım kızsın sonuçta düşmüşte olabilirsin tabi ama kızlık öle bozulmaz cnm annene daniş en güzel yolu o gösterecektir

Seni nasıl alttan muayene etti anlamadım kızsın sonuçta düşmüşte olabilirsin tabi ama kızlık öle bozulmaz cnm annene daniş en güzel yolu o gösterecektir

Doktorlar hep alttan elle muayene ettı ben arastırdıktan sonra ogrendım oyle olmaması gerektıgını canımıda acıttı bırı. Anneme kontrolden sonra soyledım ılk basta bende korkmustum soyleyemedım

Son düzenleme:
ne zarmış arkadaş millette hiç dert kalmamış zarda zar töbe yarabbim

ne zarmış arkadaş millette hiç dert kalmamış zarda zar töbe yarabbim

geceperisine katılıyorum aynen öyle bulundugumuz ortamlara ve cevremıze gore degısır bu konunun ne kadar önemli olduğu yargısız infazlarınızı önyargılarınızı biraz uzak tutun yorum yaparken lütfen

Canım millette dert kalmamış diyorsun da emin ol toplum içinde bu da büyük bir dert. Baskıcı bir ailen varsa hele en büyük dert haline gelir.

o dediğine amenna canım ama devamlı düşünmek kurcalamak afedersin kontrol etmek bilmem ne nedir bunlar anlamış değilim bukadar kurcalarsan en son zar mar kalmayacak zaten demek istediğim o

ee madem o kadar önemsiyorsun çevren ailen önemsiyor sende bunu savunuyorsun madem (ki bende bekarete önem veren biriyim yanlış anlaşılma olmasın) ne diye erkek arkadaşınla üsttende olsa birşeyler yaşayıp kendinle çelişiyorsun demezler mi insana?

Son düzenleme:
ha bide bekarım diyince kimse alttan muayne etmez bana 3 kez sordu doktor sonra doktor olarak soruyorum canım bakiremisin dedi evet dedim ona göre muayne ve tedavi uyguladı ilginç doğrusu

o dediğine amenna canım ama devamlı düşünmek kurcalamak afedersin kontrol etmek bilmem ne nedir bunlar anlamış değilim bukadar kurcalarsan en son zar mar kalmayacak zaten demek istediğim o

Canım o da sağlıklı düşünemiyor çünki endişe ediyor. Ben 28 yaşındayım ve yaşadığı şeyin bir başka örneğini ben yaşadım. Lise çağımda büyük dikiş makineleri vardır bilirsiniz onun köşesine tam denk gelicek şekilde çarptım. Kan gelmişti biraz çok korkmuştum. Ayna karşısında defalarca kontrol ettim ama anlaşılmıyordu. En sonunda boşverdim. Ama sonuç itibari ile hiçbirşey olmamıştı. Zarım meğersem duruyormuş. O tedirginliği ondan çok iyi anlayabiliyorum.

Haklısınız çok yanlıştı ben kesinlikle doğru olduğunu savunmuyorum hata yaptıgımı kabul ediyorum

Doktoruma evlenmeden önce kontrole gittiğimde hem kendim belirttim bekar olduğumu hemde oda tekrarladı ayrıca mutlaka belirt er gelişinde bekar olduğunu dedi çünkü hiçbir doktor bakire bir kıza altan muayene yapamaz acaba senmi belirtmedin bakire olduğunu? ayrıca öyle okadr basit bişey değil kızlık zarı evlendiğinde bunu anlarsın. Bence hiç kafana takma ve yaptığın hatadan ders almaya bak ve bidaha aynı hataları yapma ...

tabiki ben dersimi aldım vicdan azabımla sağolun pekı doktor neden boyle bır sey yaptı bende dustugumu soylemıstım ozel hastaneye gıttım ustelıkte ben korkuyordum zaten ya bır sey olduysa dıye ama bir zarar vermiş oldugunu sanmıyorum uzman doktordu yasadıgım yerde tanınmıstı

Iyi bir doktorsa mutlaka ki bi zarari olmamıştır sana ama yinede yapmaması lazimdi bidaha dikkat et asla alttan muayene yaptirma evlenene kadar oldumu canim

Iyi bir doktorsa mutlaka ki bi zarari olmamıştır sana ama yinede yapmaması lazimdi bidaha dikkat et asla alttan muayene yaptirma evlenene kadar oldumu canim

o değil ama operatör cok canımı acıttı elle muayene de ki risk nedir elbette artık yaptırmam

Risk elbetteki kizlik zarina zarar vermesi.
Bide acidi diyosun bilmiyorum ya hersey olabilir kizdim doktora

Risk elbetteki kizlik zarina zarar vermesi.
Bide acidi diyosun bilmiyorum ya hersey olabilir kizdim doktora

Şimdi bende kızdım ama acıma açarken oldu çekiştirdi resmen kan felan gelmedi neyse ki herneyse

canım benım umarım cevap vermekte gec kalmamısımdr yenı uye oldum. oncelikle korkma. kızlık zarı malesef pek cok ilişkıde bıle rhatca delinmiyor. pantolondan bi şeyler yasamkla zarar vermezsın vajina gırısınn yaklask 3-5 cm gerısinde. yalnız yıne de bilinçsiz bi hareketten kacın. öpüyoum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…