Ben 19 yaşındayım geçen sene düştüm ve vajinamdan kan geldi korkuyla doktora gittim bir sorun olmadığını yalnız zarın geride olduğunu söyledi. Bu sene utanarak söylüyorum erkek arkadaşımla kıyafet üzerinden bir seyler yasadık bunlar hıc bana gore seyler değil ama oldu hala pişmanlığı atamadım üzerimden beni yine korku sardı tekrar kontrole gittim bu seferde kızlık zarımda doğal çentik oldğunu sağlam olduğunu söyledi doktor hem pişmanlığım hemde bu çentikli ve geride yapı benim kafamı kurcalıyor ilk ilişkimde kanama olur mu olmaz mı diye şüphem var eğer deliğin genişliği büyük değilse kanarmış sanırım 1 cm den azdır siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Evet haklısın ama kendimi rahatlatamıyorum günaha batmış gibi hissediyorum sanki kaybetmişim gibi hissediyorum bakıyorum anlayamıyorum yırtık gibi çok acık gorunuyor ıcım huzursuz oluyor gercekten yardımın için teşekkür ederimKafanı karıştırıcak bir durum yok ortada bence. Kızsın ve ilk birlikteliğinde kan gelir.
Seni nasıl alttan muayene etti anlamadım kızsın sonuçta düşmüşte olabilirsin tabi ama kızlık öle bozulmaz cnm annene daniş en güzel yolu o gösterecektir
ne zarmış arkadaş millette hiç dert kalmamış zarda zar töbe yarabbim
ne zarmış arkadaş millette hiç dert kalmamış zarda zar töbe yarabbim
Canım millette dert kalmamış diyorsun da emin ol toplum içinde bu da büyük bir dert. Baskıcı bir ailen varsa hele en büyük dert haline gelir.
geceperisine katılıyorum aynen öyle bulundugumuz ortamlara ve cevremıze gore degısır bu konunun ne kadar önemli olduğu yargısız infazlarınızı önyargılarınızı biraz uzak tutun yorum yaparken lütfen
o dediğine amenna canım ama devamlı düşünmek kurcalamak afedersin kontrol etmek bilmem ne nedir bunlar anlamış değilim bukadar kurcalarsan en son zar mar kalmayacak zaten demek istediğim o
ee madem o kadar önemsiyorsun çevren ailen önemsiyor sende bunu savunuyorsun madem (ki bende bekarete önem veren biriyim yanlış anlaşılma olmasın) ne diye erkek arkadaşınla üsttende olsa birşeyler yaşayıp kendinle çelişiyorsun demezler mi insana?
Iyi bir doktorsa mutlaka ki bi zarari olmamıştır sana ama yinede yapmaması lazimdi bidaha dikkat et asla alttan muayene yaptirma evlenene kadar oldumu canimtabiki ben dersimi aldım vicdan azabımla sağolun pekı doktor neden boyle bır sey yaptı bende dustugumu soylemıstım ozel hastaneye gıttım ustelıkte ben korkuyordum zaten ya bır sey olduysa dıye ama bir zarar vermiş oldugunu sanmıyorum uzman doktordu yasadıgım yerde tanınmıstı
Iyi bir doktorsa mutlaka ki bi zarari olmamıştır sana ama yinede yapmaması lazimdi bidaha dikkat et asla alttan muayene yaptirma evlenene kadar oldumu canim
Risk elbetteki kizlik zarina zarar vermesi.
Bide acidi diyosun bilmiyorum ya hersey olabilir kizdim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?