kızlar yardım..

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
kızlar şuan 7 haftalık hamileyim. perşembe günü bebeğin kalp atışını duyduk. 6+1 görünüyordu bebek. mide bulantılarım vardı çıkarmasamda sürekli bir bulantı hissim vardı. bugün ise bulantıdan eser yok. ne oldu anlamadım. hatta su falan içiyorum midem bulanacak mı diye ama hiçbişey yok. korkmaya başladım önceki bebeğimi kaybetmiştim. içimdeki o tekrar kaybetme korkusunu bir türlü aklımdan atamıyorum. sanki yine ayı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor. bir türlü engel olamıyorum. ara sıra mide bulantılarınızın olmadığı günler oluyor mu acaba? Allahım aynı acıyı bir daha yaşatmasın, kimseye yaşatmasın.

Canım her dk mide bulantın olacak değil ya:)) ara sıra annesini dinlendiriyor senin bebiş:)) her şeyin güzel olacağını düşün ve sürekli kendini dinleme.. Akışına bırak, inşallah yavrunu sende kucağına alacaksın..

canım ilk gebeliğim olumsuz sonuçlanınca psikopat gibi bir şey oldum. her şeyi kötüye yoruyorum.. az önce kahvaltı yaptım bulantı hissim vardı çok mutlu oldum. her şeyin güzel olacağını düşünüyordum öbüründe olmayınca hayal kırıklığına uğradım. şimdi ise mutlu olmaya korkar oldum. tabi her şey Allahtan gelir ne kadar düşünsekte ne yaşanacaksa o yaşanır ama işte bazen anlatamıyorum bunu kendime

Bence mide bulantısına kafayı takmayın en önemli şey bebeğin kalp atışını duymak ve kesesini görmek. İçinizi ferah tutun. Kanama,kasıklarda şiddetli ağrı, yüksek ateş gibi şikayetler olmadıktan sonra bir sorun olmaz İnşallah.

haklısınız ama insan çok araştırınca çok inceliyor. kasıklarımda ağrı yok şükür kanama falanda yok. bugün sağlık ocağındaki hemşire içimi rahatlattı. 4 gün geriden gidiyor bebeğim bunun normal olduğunu 4 günün kayda değer bir tarafının olmadığını söyledi. 3 hafta geriden gidipte doğum yapan hastalarımız oldu dedi. hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…