Kızlar yardım :(

KadirEla59

Bebişlerimi Çok Sefiom <3
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
187
0
96
Tekirdağ
Kızlar konuyu nereye acacagımı bılemedım ama benım bı sorunum var

Esım 2 gundur evde degıl dıs gorevde ve bılmedıgımız bı sehırdeyız bırkac gundur yagmurdan dolayı tuvalet tıkanmıs durumda ne yapacagımı sastım
okadarda arastırdım kıme basvuracagımı bılemedım

ne yapmam gerekıyor bılen varmı aranızda?
bu gıbı bırsey basına gelen varsa soylesın ltf
esım sabaha gelecek Insallah
tesısatcı falan bakacagız artık eger cozulmesse sorun

bır bılenınız varmı kımyasal falan yardımcı olurmu?

sımdıden tskler kızlar

konuyu nereye acacagımı bılemedım acılmıssa kusura bakmayın
yetkılıler bı cevap almama ızın verırler ınsallah

bence hiç uğraşmayın,çirkin sonuçlar doğabilir..
tesisatçıyı bekleyin ama çok çok açmak gerekise tuzruhu veya kaynar su açabilir gibime geliyor..
ama uğraşma arkadaşım taşar falan ıykk

bence hiç uğraşmayın,çirkin sonuçlar doğabilir..
tesisatçıyı bekleyin ama çok çok açmak gerekise tuzruhu veya kaynar su açabilir gibime geliyor..
ama uğraşma arkadaşım taşar falan ıykk

evet ya haklısın zaten bırkac gunu gectı esımle denedık dedıgın gıbı tastı
suanda bıde kapagı ıcıne kacmıs (alaturka .. kıracıyızda malum elın evı)
yagmur yagdı selden sonra burayada ugradı
onun ertesı gunu boyle oldu kımseyede soramıyorum sızınkıde tıkalımı dıye ıyy cok ıgrenc

tesısatcılarmı bakıyor bu ıslere yoksa ?

ya tesisatçı bakmayabilir gibime geliyor..
adamlar boru döşeme vs uğraşıyorlar.
hem sadece sizin tıkanmamıştır ki canım bir sorsan konu-komşuya kesin onlara da birşey olmuştur.
hiç sıkılma sor,ne var bunda gayet normal,selden olmuş.
belediye'nin genel olarak su çekmesi falan gerekebilir kanalizasyondan belki de,ayy ne pis işler ya..
ne sinir bozucu bir ülkede yaşıyoruz,kanalizasyon bile sorunlu,peahh..!

bılmıyorumkı canım
burda sel olmadı ama selın oldugu gunler burdada asırı yagmur yagdı ondan sonra oldu bılemıyorum kı esım olmayınca ben dısarı adım atamıyorum kı kıme sorsam
asagısı ısyerı pasaj yanı onlarda hallolmustur eger onlardada olmussa
bılemıyorum vallah ıyyyy cok ıgrenc

komşularınızada mutlaka sorun bence. sorun sadece sizde olmasa gerek. kaçıncı kattasınız bilmiyorum ama apartman dairelerinin alt katlarında yaşanıyor bu tür sorunlar. selden sonra oldu diyorsunuz. kanalizasyondan su çekilmesi gerektiğinde bununla belediye ilgileniyor. kolay gelsin. hemen hallolur umarım.

pasajın ıcındeyız bırıncı kat oluyor ama bıraz yuksek pasaj oldugu ıcın
burada sel olmadı ama yagmurdan sonra oldu yollarda su bırıkıntısı falan yok ama ben oyle dusunuyorum cunku asırı bı yagmur yagdı ondan sonra oldu

esım gelınce baktıracagız artık ama keske suanda hallolsa cok ıgrenc ınsan kendını eksık hıssedıyor ya

Insallah hallolurda sızede yazarım en azından aynı durumla karsılasan olursa aramızda faydalansınlar

yagmurdan dolayı olurmus dedı esım ben bugune kadar Danımarkada yasadım bu tur sorunlarla karsılasmadım yanı yagmurdan 'alaturka' tuvaletın tıkanması vs

bu tur seyler oluyormu tr de?

bildiğim kadarıyla belediyeye söylüyorsun tazzikli suyla falan açıyorlar

cnm benim bi an önce belediyeyi ara.
bizim burda belediye bakıyor bu işlere.
onlar sana yardımcı olacaklardır..

ay kızlar saolun esım hallettı komsular aynı durumla karsı karsıya gelmıs ve lavabo acıcıyla acmıslar (ıyyyyyyyyyyy ne ıgrenc :umursamaz: )
esıme oyle deneyın acılır demısler ve acıldı ıyyyy tıkamıs resmen bı yagmur

yanı duyrulur eger bu sorunu yasayan olursa lavabo acıcıyı denesın tek cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…