Kızlar yardım...

you_dream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
9
0
86
36
İstanbul
slm bayanlar eşim askerde 20 haziranda doğum günü o 5 senedir doğum günlerimi hiç boş geçirmedi ve her seferinde beni mutlu etti ama onun doğum günü şimdiye kadar her yıl başka şeylerle gölgelendi yani ben onu hiç doğum gününde mutlu etmedim bunun ezikliğini yaşıyorum bu doğumgününü de boş geçirmek istemiyorum şafak 69 benden giysi falan istedi kargoyla göndercem acaba gönderdiklerimin arasına onu şaşırtacak ve sevindirecek ne ekleyebilirim nasıl bir hediye ya da tamamen ne yapabilirim değişik olarak lütfen kafamçokkarıştı:

slm bayanlar eşim askerde 20 haziranda doğum günü o 5 senedir doğum günlerimi hiç boş geçirmedi ve her seferinde beni mutlu etti ama onun doğum günü şimdiye kadar her yıl başka şeylerle gölgelendi yani ben onu hiç doğum gününde mutlu etmedim bunun ezikliğini yaşıyorum bu doğumgününü de boş geçirmek istemiyorum şafak 69 benden giysi falan istedi kargoyla göndercem acaba gönderdiklerimin arasına onu şaşırtacak ve sevindirecek ne ekleyebilirim nasıl bir hediye ya da tamamen ne yapabilirim değişik olarak lütfen kafamçokkarıştı:

Allah kavuştursun...
Yalnız açtığınız konuya uygun değil bu bölüm. Burada derdi olanlar paylaşımda bulunuyor.
Bir önerim var forumundaki topiclere göz atarsanız, sorunuza cevap bulabilirsiniz...

slm bayanlar demiş selam vermiş ya
canım kargoya sevdiği bir şey koy yada çarşı izninde gitme imkanın varsa süpriz yap git

ilk merhaba için dedim canım,geldiler bana galiba slm ıda görmedim:)))
bencede kendin git enbüyük hediye olur herhalde,casısılaya katılıyorum

Back
X