• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim!!

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Bebegim yesil kaka yapiyor iki gundur. Sureklide karin agrisi cekiyor. Bu duumu yasayan var mi? Biraz sonra hastaneye goturcem. O kadar dikkat ediyorum. Ellerimi de surekli yikiyorum, anlamadim. Neden olabilir?

üşütmüş olabilir canım... genelde bebkler hasta oldukları zaman kakaları yeşil olur. tabi bunu burda değilde bir sağlık kuruluşunda çözmen gerekir. çok geçmiş olsun...

doktora goturdum, kulagi agriyormus. Ilac verdi bide damla.Karni agriyor diye dusunmustum. Keske dun goturseydim. Vicdan azabi cekiyorum, senağlama simdi tekrar kakasini bekliyorum 1 saat icinde tahlil yapticam, baska bisey cikmaz insallah.

hiç merak etme küçük bi ilaç tedavisiyle kurtulursunuz ama sakın kulağına bişi damlatma (yani kulaktan dolma bilgilerle)

geçmiş olsun

Bu arada kizlar agladiginda benim gibi karni agriyor diye dusunmemekte yarar var, bende havlu isitiyorum, nurse harvey s kullaniyorum, masaj yapip agri gecsin diye bekliyorum, meger derdi baskaymis, bi daha boyle beklemem hemen dr goturcem ,cok uzgunum

bide kizlar banyo yaptirdiktan sonra kulak kepcesinin iyi kurulanmasi gerekiyormus, sanirim ben onu pek iyi yapamadim. ondan oldu sanirim.

Back