• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım...!

elyesa_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
36
1
86
45
İstanbul
benim kızım 2 aylık ama sürekli tıkanıyor aglarken bazende emerken çok heyecanlanıyorum o anda çocuk kıpkırmızı oluyor ben ters çevirip hafif sırtına vuruyorum kendine geliyor yaptıgım doğrumu yada tıkandıgında ne yapmam lazım yardımmm lütfen :1no2:

canım emerkenmi tıkanıyo anlamadım eğer emerkense benim oğlumda hep emerken tıkanıyodu çok korkuyodum artık fobi olmuştu bende doktora sordum nasıl emzirmeliyim ve boğazında kaldığında ne yapmalıyım diye oda yan çevirip sırtını sıvazlamak gerekiyomuş aklında bulunsun

normaldir.benim oğlumda emerken genzine kaçıyor.ters çevirip hafiften sırtına vuruyorum geçiyor.

eger emerken birden cekiyosa genizine gıdıyorur ters cevır hafıf sırtına vur bırde ıkı kaşını arasını kafıf yukarı cek. korkma hııııcc bısey olmaz. alışırsın yakında. benım oglumda cok tıkanır azı yuzu hep sut olurdu :)))

evet yan cevırıp sırtına hafıf vurmak ıyı gelır gece uyurken sırt ustu yatırmamaya ozen gosterın ılk 3 ay bole tıkanmalar olabıldıgını okumustum..sevgıler

ılk zamanlar oluyo canım bebek buyudukce gecer benımde cok olurdu kac kere nefesı kesıldı sana dusen tek sey telas yapmaman eger vurunca hala nefesı gelmedıyse ayaklarından salla asagı unutma ben oyle yapmıstım sımdı 6 aylık oglum tıkanma yok arada oluyo gecer merak etme

Back