Kızlar yardım!!!

Tray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
5
1
Merhabalar öncelikle.
10 mayısta göğüs estetiği olucam 300 cc high profil. Fakat şöyle bi sorunum var mağazada çalıştığım için iş yerinin bilmesini istemiyorım haliyle kalabalık ve dedikoducular. İş yerine ne söylemem lazım izin için yardımcı olur musunuz kaç gündür düşünüyorum fakat bulamadım

Merhabalar öncelikle.
10 mayısta göğüs estetiği olucam 300 cc high profil. Fakat şöyle bi sorunum var mağazada çalıştığım için iş yerinin bilmesini istemiyorım haliyle kalabalık ve dedikoducular. İş yerine ne söylemem lazım izin için yardımcı olur musunuz kaç gündür düşünüyorum fakat bulamadım
Genelde kist ameliyatı filan diyorlar ama doktorun da yardımcı olabilir bu konuda işin ağırsa en azından 10 gün izin almalısın.

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım,benimde 30nisanda, ama ameliyatımı eşim çocuklarım ve ablam hariç bilen yok ve olmıycakta hani gelen giden olur eve düşüncesiyle hani olurya ameliyattan sonraki hafta yatıyo olucam falan ,belfıtık ameliyatı olduğumu söyliycem ,zaten cümle alem fıtığım olduğunu biliyo,
Gerçi kime neyse bizim ne ameliyatı olduğumuzdan ama işte insan yinede çekiniyo söylemek zorunda da değiliz napalım en güzel inandırıcı bahane bu gibi geliyo, çünkü cidden iki büklüm olucaz ,sende belden olduğunu söylersen inandırıcı olur, şimdiden geçmiş olsun inşallah ameliyatlarımız iyi geçer çok gerginim ben.

X