kizlar yardim

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar benim vajinanin dis tarafinda eke geken bi sislik var iliskiden sonra buyuyor ama hic agri aci yok uzun zamandir var
doktora gitmeye cok korkuyorum. muayeneden asiri korkuyirum. panik atak var bide. yani narkozla muayene oluyorum o kadar. acaba bartholin kistimi sag yumurtalik tarafinda. basina gelen varmi

kizlar benim vajinanin dis tarafinda eke geken bi sislik var iliskiden sonra buyuyor ama hic agri aci yok uzun zamandir var
doktora gitmeye cok korkuyorum. muayeneden asiri korkuyirum. panik atak var bide. yani narkozla muayene oluyorum o kadar. acaba bartholin kistimi sag yumurtalik tarafinda. basina gelen varmi
Ne yazdığını detayli olarak anlayamadım anlasam yardimci olurdum

Okurken bartolin kisti olabilir diye geçirdim aklımdan ki sizde zaten son cümlede yazmışsınız.Kuvvetli muhtemel bartolin kisti.Anlattığınız tablo uyuyor..

p

peki agri olmazmiydi acaba bartholin kistinde uzun zamandir var hic agri aci yok

Bartolin kisti bazen çok küçük bazen portakla büyüklüğünde olabiliyor.Ağrı yapmaz genelde.Ama ne zaman kist abseye dönüşürse işte o aşamada sorun teşkil eder.Yani ağrı yapar,sosyal hayatınızı etkiler vs...Kist çoğu zaman müdahale gerektirmez ama abseye dönerse mutlaka cerrahi yada antibiyotik tedavisi gerektirir..

Back