- Konu Sahibi kerem34gul
-
Çok umut ettim yıkıldık artık boşuna umud etmek istemiyorumÜzülmeyin
Belki de testi erken yaptırmışsınızdır
Benim daha önceki tahlillerim hep sıfır ya da < 1 şeklinde çıktı
2 olması yine de bi umuttur belki
İğne hakkında nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum ama gönlünüzce olsun..
Çok umut ettim yıkıldık artık boşuna umud etmek istemiyorum
Aynen artık uğraşmayacağım bırakacağımİnsan ister istemez bağlıyor kendini o düşünceye
Anlıyorum sizi
Ben de bu ay öyle oldum
Eğer sonuç negatif olursa önümüzdeki ayları takip bile etmeyeceğim
Canım dayanamamiş yaptrimissin dün nu yaptırdım testi? Yarın bidaha bakıp anlarsın Noldugunu inşallah erken diye boyledirYokmu hic basına gelen yorum yapın lütfen
Evet Cnm dün gece yatırdım hala umudum varmıdirCanım dayanamamiş yaptrimissin dün nu yaptırdım testi? Yarın bidaha bakıp anlarsın Noldugunu inşallah erken diye boyledir
Canım yarın bidaha ver bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet Cnm dün gece yatırdım hala umudum varmıdir
Ya gene negatif çıkarsaCanım yarın bidaha ver bakalım hayırlısı olsun inşallah
Beta değeri 2 günde ortalama 2 katına çıkar.çok erken yaptırmışsın. Burda okumuştum iğneden sonra betanın arttığını hatta idrar testinde pozitif çıkmış ama sonra hamile değildi. Negatif çıkarsa diye korkup erkenden yaptırmışsın keşke adet zamanını bekleseydin en azından daha net sonuç alırdın canım. Ama beta her 2 güne bir ortalama 2 katı artarsa hamilelik belirtisi oluyor. Bebeği görene kadarda doktorlar hamileliği kabuş etmiyor. Yaptır bakalım inşallah artmıştır. Ama ya negatif çıkarsa diye beklemektensr yaptır için rahat etsin. Ben belirsizlikle hayatta duramam ya vardır ya yoktur. Belirsizlik insanı yer bitirir. Çok zor biliyorum her ay hüsran olmak. Ama yaptırsan da yaptırmasan da sonuç aynı en azından bileceksin rahat edeceksin yarım git yeniden yaptır inşallah artmıştırYa gene negatif çıkarsabilmiyorum ama yukselse bile iki günde ne kadar yukselir ki
Peki tekrar ne zaman yaptırayım bu sonucu dün gece yaptırmıştım arada 3 gün ara versem miBeta değeri 2 günde ortalama 2 katına çıkar.çok erken yaptırmışsın. Burda okumuştum iğneden sonra betanın arttığını hatta idrar testinde pozitif çıkmış ama sonra hamile değildi. Negatif çıkarsa diye korkup erkenden yaptırmışsın keşke adet zamanını bekleseydin en azından daha net sonuç alırdın canım. Ama beta her 2 güne bir ortalama 2 katı artarsa hamilelik belirtisi oluyor. Bebeği görene kadarda doktorlar hamileliği kabuş etmiyor. Yaptır bakalım inşallah artmıştır. Ama ya negatif çıkarsa diye beklemektensr yaptır için rahat etsin. Ben belirsizlikle hayatta duramam ya vardır ya yoktur. Belirsizlik insanı yer bitirir. Çok zor biliyorum her ay hüsran olmak. Ama yaptırsan da yaptırmasan da sonuç aynı en azından bileceksin rahat edeceksin yarım git yeniden yaptır inşallah artmıştır
3 güne gerek yok canım dün yaptırdıysan (salı oluyor sanırım) perşembe yaptırcaksın yaptır inşallah artmıştır üzülme canını da sıkma yaptırdıktan sonra yazarsınPeki tekrar ne zaman yaptırayım bu sonucu dün gece yaptırmıştım arada 3 gün ara versem migerçi artık bu değerin de artma ihtimali varmi onuda bilmiyorum
Sağol Cnm3 güne gerek yok canım dün yaptırdıysan (salı oluyor sanırım) perşembe yaptırcaksın yaptır inşallah artmıştır üzülme canını da sıkma yaptırdıktan sonra yazarsın
Ben idrar testini sevmiyorum. Kan ver için rahatlasın ne diye kendi kendini yiyip bitireceksin adet tarihine kadar? Yükselme olmuşsa ne güzel ohhh dersin olmamışsa da biraz üzülürüz sonra çalışmalara başlarsın önümüzde ki ay bebişini kutlarız inşallah canını sıkma kendini üzme. Bu kadar takınca gerçekten olmuyor. Ben aman yaaaa olmuyorsa vardır hayır dedim gittim saçlarımı boyattım kestirdim spora başladım rejime başladım kocama da dedim ben seni istiyorum fırsat buldukça keyiften yapalım o ay hamile kaldım :) kafandan atmayı başarırsan sağlık sorununuz yoksa tabi daha kolay hamile kalırsın.Sağol Cnmama artık idrar testi de negatif çıkıyor yaptırmanın bi anlamı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?