• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kerem34gul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.927
1.437
173
İstanbul
çatlatma iğnesi yapıldım 12 ci gün kan tahlili yaptırdım sonuç 2.0 hcg tabiki negatif erken mi yaptırdım umud etmelimiyim :( boşuna beklememeli mi

Üzülmeyin
Belki de testi erken yaptırmışsınızdır

Benim daha önceki tahlillerim hep sıfır ya da < 1 şeklinde çıktı
2 olması yine de bi umuttur belki
İğne hakkında nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum ama gönlünüzce olsun..

Üzülmeyin
Belki de testi erken yaptırmışsınızdır

Benim daha önceki tahlillerim hep sıfır ya da < 1 şeklinde çıktı
2 olması yine de bi umuttur belki
İğne hakkında nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum ama gönlünüzce olsun..
Çok umut ettim yıkıldık artık boşuna umud etmek istemiyorum :(

Ya gene negatif çıkarsa :KK43: bilmiyorum ama yukselse bile iki günde ne kadar yukselir ki :KK43:
Beta değeri 2 günde ortalama 2 katına çıkar.çok erken yaptırmışsın. Burda okumuştum iğneden sonra betanın arttığını hatta idrar testinde pozitif çıkmış ama sonra hamile değildi. Negatif çıkarsa diye korkup erkenden yaptırmışsın keşke adet zamanını bekleseydin en azından daha net sonuç alırdın canım. Ama beta her 2 güne bir ortalama 2 katı artarsa hamilelik belirtisi oluyor. Bebeği görene kadarda doktorlar hamileliği kabuş etmiyor. Yaptır bakalım inşallah artmıştır. Ama ya negatif çıkarsa diye beklemektensr yaptır için rahat etsin. Ben belirsizlikle hayatta duramam ya vardır ya yoktur. Belirsizlik insanı yer bitirir. Çok zor biliyorum her ay hüsran olmak. Ama yaptırsan da yaptırmasan da sonuç aynı en azından bileceksin rahat edeceksin yarım git yeniden yaptır inşallah artmıştır

Beta değeri 2 günde ortalama 2 katına çıkar.çok erken yaptırmışsın. Burda okumuştum iğneden sonra betanın arttığını hatta idrar testinde pozitif çıkmış ama sonra hamile değildi. Negatif çıkarsa diye korkup erkenden yaptırmışsın keşke adet zamanını bekleseydin en azından daha net sonuç alırdın canım. Ama beta her 2 güne bir ortalama 2 katı artarsa hamilelik belirtisi oluyor. Bebeği görene kadarda doktorlar hamileliği kabuş etmiyor. Yaptır bakalım inşallah artmıştır. Ama ya negatif çıkarsa diye beklemektensr yaptır için rahat etsin. Ben belirsizlikle hayatta duramam ya vardır ya yoktur. Belirsizlik insanı yer bitirir. Çok zor biliyorum her ay hüsran olmak. Ama yaptırsan da yaptırmasan da sonuç aynı en azından bileceksin rahat edeceksin yarım git yeniden yaptır inşallah artmıştır
Peki tekrar ne zaman yaptırayım bu sonucu dün gece yaptırmıştım arada 3 gün ara versem mi :( gerçi artık bu değerin de artma ihtimali varmi onuda bilmiyorum :(

Peki tekrar ne zaman yaptırayım bu sonucu dün gece yaptırmıştım arada 3 gün ara versem mi :KK43: gerçi artık bu değerin de artma ihtimali varmi onuda bilmiyorum :KK43:
3 güne gerek yok canım dün yaptırdıysan (salı oluyor sanırım) perşembe yaptırcaksın yaptır inşallah artmıştır üzülme canını da sıkma yaptırdıktan sonra yazarsın

Sağol Cnm :KK43: ama artık idrar testi de negatif çıkıyor yaptırmanın bi anlamı olur mu ki :KK43:
Ben idrar testini sevmiyorum. Kan ver için rahatlasın ne diye kendi kendini yiyip bitireceksin adet tarihine kadar? Yükselme olmuşsa ne güzel ohhh dersin olmamışsa da biraz üzülürüz sonra çalışmalara başlarsın önümüzde ki ay bebişini kutlarız inşallah canını sıkma kendini üzme. Bu kadar takınca gerçekten olmuyor. Ben aman yaaaa olmuyorsa vardır hayır dedim gittim saçlarımı boyattım kestirdim spora başladım rejime başladım kocama da dedim ben seni istiyorum fırsat buldukça keyiften yapalım o ay hamile kaldım :) kafandan atmayı başarırsan sağlık sorununuz yoksa tabi daha kolay hamile kalırsın.

Back