• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım !

boyozsever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
142
103
53
36
kızlar bugün yakın bi kız arkadaşımın doğum günü pastasını espirili gülebileceğimiz bir şey yazdırmak istiyorum evet konumun burda olması alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. :KK71:

Arkadaşınızın komik bir özelliğini yazdırabilirsiniz
Ona hitap şekliniz varsa komik,o da olur.
Biz birine niye doğdun yazdırmıştık.
Doğdun da n'oldu falan.
Karşıdakinin espri anlayışına göre değişir.

kızlar bugün yakın bi kız arkadaşımın doğum günü pastasını espirili gülebileceğimiz bir şey yazdırmak istiyorum evet konumun burda olması alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. :KK71:
İyi ki doğdun masraf oldun vs yazılabilir :D

Benim çok komik bir lakabım vardı, tombul ve öfkeli. Şu an tombul değilim 5-6 yıl önceki bir olaydı :) Kişilik özelliklerini bilmem ama uyarsa bunu yazdırın, ben çok gülmüştüm, kompleksim olmadığı için eğlenceli de buldum.

Arkadaşınızın sürekli kullandığı cümle ya da kelime varsa onu yazdırabilirsiniz. Ben çağrı merkezinde çalışırken takım liderimizin hiç ekrana bakmadan ve devamlı söylediği cümleyi yazdırmıştık birde bağırarak çekindiği fotoğrafı bastırmıştık illa ki vardır sürekli kullandığı bi kelimesi:) hoşuna gidebilir

Back
X