Gebeliğe Hazırlık kizlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nnnn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
62
37
3
1 nisanda regl oldum. 6 nisanda bitti. 14 nisanda yumurtlama olmasi gerekirken daha olmadi reglin 11 gununden belli ovulasyon testi yapiyorum ama ikinci cizgi c ye gore daha soluk çıkıyor. kafam cok karisti

1 nisanda regl oldum. 6 nisanda bitti. 14 nisanda yumurtlama olmasi gerekirken daha olmadi reglin 11 gununden belli ovulasyon testi yapiyorum ama ikinci cizgi c ye gore daha soluk çıkıyor. kafam cok karisti
Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Olabilir basen ovulasyon düzensizlikleri anormal değil. Testi hergün aynı saatlerde aynı şartlarda yapıyorsunuz dimi?

bi ay 27 bu ay 31 gun sonra oldumevet her aksam ayni saatte 2 saat onceden birsey yiyip icmeden yapiyorum. ama halen bi sonuc yok

bi ay 27 bu ay 31 gun sonra oldumevet her aksam ayni saatte 2 saat onceden birsey yiyip icmeden yapiyorum. ama halen bi sonuc yok
Yine 31 günü bulacaktır belki 18 ine kadar pozitifi göreceğinizi tahmin ediyorum. Olabilir her ay düzen değişebilir saat gibi olması çok düşük ihtimal zaten

ins. ole olur bekliyorum. sonuc alamayinca da daha cok sıkıntı yasiyorum strese giriyorum

Kizlar merhabaa
Ben nisanin 9 unde adet olmam gerekirken 5 inde cok acik kahverengi bi leke geldi bu bi kacgun boyunca koyulu acikli leke geldi sonradan kirmizilasti ve hala leke leke gelmekte suan 12. Gun ve biticek gibi degil ne bi agrim ne bi adet belirtisi hic bisry yok 12 gundur ha bitti ha biticek diye bekliyorum ve o kahverengi leke iliskiden 9 gun sonra geldi acaba imlantasyon mu diyr dusundum ama 12 gundur bitmedi sizce napmaliyiiim ????

kizlar yazmistim bugun ovulasyon testim t cizgisi hafif silik cikiyor diye bugun yaptim cizgi cikmadi bile anlamadim bisey ben mi beceremedim. bu ay yumurtlama mi olmadi

Back