- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
-
- Konu Sahibi umutlu2525
ben bioderma kullanıyorum yıllardır çok memnunum.
Cilt beyazlatıcı ürünlerden kullan. Git Gratis tarzı bir mağazaya, sana uygun bir ürün önerir oradaki güzellik uzmanları.
ya komatikcilerden aslında pek memnun değilim genelde satmak için ellerinde olan en pahalı ürünü satmaya çalışıyorlar.. Birinin tavsiyesi üzerine bi ürün almak istiyorum
bioderma sebium serisi çok başarılı..ben yıkama jelini kullanıyorum,alerjik bir bünyem var ,çok rahat kullanıyorum üstelik makyajı d açok güzel çıkarıyor.
Ben Dermalogica'nın ürünlerini kullanıyorum, çok da memnunum, tavsiye ederim ama cilt bakım ürünleri ilginç bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir...
Garnier safve temiz 2 sibir. Arada makyaj ve yuz temzleme siyah nokta zamanla azaliyor cildin temiz oluyor ve en onemlisi yaglanma karsiti sivilce olusumunuda engelliyor
essencenin oil control diye bi ürünü var galiba o iyimis cok duydum
ama ben bilmiyorum hic denemedim cünkü kuru cildim var
Ayrıca ne kadar dıştan bakım yapsan binlerce krem sürsen de; iyi beslenme, bol su tüketimi, sigaradan uzak bir yaşantın ve güzel bir seks hayatın olmazsa, cildin hiç bir zaman mükemmel olmaz söyleyeyim...
bende ilk defa duydum .. lr zeıtgard diye bi ürün araştırdım tamamen doğal bi ürün biraz tuzlu ama :) hatta burda konu açıılmıs kullanan varmı dıye 2-3 kişi yorum yapmıs kullanan olarak . bu kafama daha cok yatıyo sanki
ay yarim yamalak yazmisim :) bu essencin ürünü saten crem veya serum degil
cantana atiosun onu eger yüzünde parlama olursa hemen kücük kücük kagitlar gibi sürüyosun neresi parliosa o surataki parlamayi felan alio
aa süper ozaman bunu hemen deniyim ben çok saolun nerde satılıyor peki bu ürün
ja ben yurt disinda yasiyorum türkiyede nerde var gercekten hic bilmiyorum
Tamm net den araştırırım artık :) çok saolun