KIZLAR YARDIM ÜÇLÜ TEST SONUCUM :(

zfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
30
7
48
İstanbul
Merhaba kızlar 2 li testim gayet normal çıktı doktorumuz herşey normal dedi fakat üçlü testte biraz düşük risk var dedi oranları yazıyorum. aramızda bu oranlara yakın sonucu çıkan varmıdır? tr.21 riski 1:780 yaş riski 1:1353 yorumlarınızı bekliyorum. doktorumu çok moralimizi bozdu. stres içindeyim...

bazı doktorlarda abartmaya bayılır aynı hamilelik özelliği olan kadınların 780 tanesi bir araya gelirse 1 inde tr21 , yine aynı şekilde 1353 tane hamile kadından 1 inde risk var diyor ...bunu kafanıza takmayın ...benim risk oranım daha düşüktü hatta prof a gidip muaynahanesinde ağlamaya başayınca dr ağlayan kim diye yanıma gelmiş bu olasık sadece çokta geçerli bir test değil yolda kafana kiremit düşme olasılığı gibi birşey demişti...

ayrıntılı ultrasonda iyi bir hoca bulup ona baktırırsan için daha rahat eder....üzmeyin kendinizi...

Arkadasa katiliyorum. Bir egitim arastirma hatstanesinde iyi bir uzmandan fikir almani oneririrm. Ama panik yapma bunlar kimyasal testler sadece riski belirliyo o riskleri olusturan yasin sanirim sadece diger bulgular kadar onemli degil yani rahat ol

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR KİMLE KONUŞTUYSAM İKİLİ TEST DAHA geçerli dediler. doktorumuz karından su almaya kadar götürdü işi o yüzden sıkıntı yaptım kendime. şuan doktor araştırıyorum yakın zamanda değiştiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…