Nişan kızlar!yardım..sanırım bende bu gruba katılıyorum :):)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
merabalar....bi tanıdığım abla vasıtasıyla kardeşiyle tanıştırıldım ve birbirimizi beğendik.çok fazla uzatmadan ailelere açıldı dün akşam konu.babam aileyi tanır kızım sen istiyorsan bayramdan sonra gelsinler dedi.
(haberi yokki ben istiyorum)peki baba siz bilirsiniz dedim.
bizimki ne aşk nede görücü usulu sanırım.buluştuk sohbet ettik daha sonrasında ilerisi için karar aldık.

ama neler yapıcamı bilmiyorum.biraz yardım edin.
ilk kez ailesiyle karşı kkarşıya gelicem.
bayramdan sonra akşam bize gelicekler tanışmaya sanırım.
tesettürlüyüm.
ne giymeliyim karar veremiyorum.çok abartmama gerek varmı.
hadi gelin kızlar nişan öncesi merasimleri konuşalım...

emoss sen nerede oturuyorsun benim arkadaş var emos diye bu sited eo sandım diyorum inişanı olsa haberim olur:)bayramdan sonra babam geldiğinde benide istemeye gelecekler

emoss sen nerede oturuyorsun benim arkadaş var emos diye bu sited eo sandım diyorum inişanı olsa haberim olur:)bayramdan sonra babam geldiğinde benide istemeye gelecekler

ben o emosum canım :) herşey bi anda gelişti kimsenin pek haberide yok zaten.
daha nişan belli değil bayramdan sonra gelinicek..
ikimizde aynı anda sanırım.hayırlısı olsun

Bize bukadar geç haber verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. bir akraban olarak:)
kız ikimizde aynı andamı nişanlanacağız yoksa.

hahayhaytt :) ya benim dün akşam belli oldu daha birşey belli değilki amaa çok güldümmm

bayramdan sonra belli olcak ...daha henüz verilmedim yani.
kusi senin bayramdan sonramı nişan

kusi eğer olursa babamlar verirlerse
söz nişan bir düşünüyorum ben .aile arasında evde ...sen nasıl düşünüyorsun.ben öyle törenlere gelemem çünkü sevmiyorum

öncelikle hayırlı olsun canım
bende temmuz ayında görücü usulü tanıştım biriyle ama biz hiç görüşmemiştik,direk görmeye geldiler ailece
kumaş etek giymiştim(lacivert),üzerine bordo uzun kollu hoş bi bluz giymiştim ve hoş bi ipek eşarp takmıştım.sade ama güzedi kıyafetim.
sözlüm beni beğenince ertesi gün gene görüştürüldük,derken numaralarımızı verdik,uzun uzun görüşüp tanıştık.
şimdi arife günü istemem olaacak,bayramın 4. günüde nişan
ama sana tavsiyem,çok abartılı giyinme,sade ama güzel olsun.
ayrıca demeden geçemeyeceğim,kayınvalide acayip süzecek haberin olsun
elin ayağı dolaşıyor insanın yaw :86:

ayy canım sorma çok heycanlıyım şimdiden.
bayramdan soraki hafta bizdeler tanışmak için.damat adayından çekincem yok görüştük arada sırada da msj laşıyoruz alıştım görümce adayım ise çok şeker cana yakındır severim.
ama kayın valide offf napcam babasının karşısında bilemiyorum.
siyah bi etek üzerine beyaz yada pembe gömlek düşünüyorum üzerinede bi şal örtmeyi düşünüyorum sanırım yeterli olur.

siyahla pembe çok uymaz ama beyaz güzel olur.
nasılsa istemeye gelmior,tanışma...o yüzden çok resmi giyinmene gerek yok,şal gayet uygun olur.
heyecanını anlıyorum.sen gene damadı tanıdığın için,için rahat
bende o da yoktu.gelmeden 1 saat önce haber verdi dayımlar,geliyorlar diye.elim ayağıma dolaştı resmen :18:
acaba tipi nasıldır?sinirli midir?ya huyu bana uymazsa,ya kayınvalidem fena biriyse...
neler neler düşündüm o 1 saat içinde
1 saatte çocukla evlendim,çocuk doğurdum,kayınvalidem ayırdı,boşandım
düşün artık evhamımı :86:
ama Allah'a şükür hepsi iyi çıktı

Son düzenleme:

hehehe =) korku oluyo tabi..iyi senin en azından iyi çıkmış benimde nişanlım iyi de ailesi,,,,,,aman amannnnn kimi diyor aile önemli değil diye de çok etkiliyor yaa şimdiden yapmadıkları kalmadı...bu yüzden bence em_oss sakın çok yüz verme,tepene çıkıyorlar..kendini ağırdan al en iyisi..tabi bunlar benim fikrim herkes bir değil sonuçta ama dikkatli olmakta fayda var...ağzı ve canı yanan biri olarak söylemek istedim

Canım üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun ailesi önemli değil diyenlere kızıyorum elbette aile çok önemli evlenince sadece sen ve eşin olmuyosun kendi ailen ve eşinin ailesi kocaman bi aile oluyosunuz herkesin beklentileri oluyo gönül isterki iyi anlaşılsın ama olmayınca olmuyo .. bende nişanlanıyorum bu hafta sonu şimdilik sözlümün ailesi üstüme çok düşüyor ilk gelinleriyim inş. hep böyle olur tabi bnde saygıda kusur etmiyorum ..

Emocum hakkında hayırlısı olur inş. canım çok güzel heyecanlarrr umarım istediğin gibi olur herşey

he bide kızlar böle hayırlı işlerde nişandı sözdü bohçaydı kırgınlık çok olabilirmiş ve unutulmazmış aman dikkat diyim her duyan benide öle tembihliyolarda paylaşmak istedim

kuzum bende ilk gelinleriyim,nişanlım zaten tek çocuk..bilmiyorum bunlar bir acayip..doğum gününde bile giydiği büyük gelen kotunu hediye etmişti..bayramda harçlık verilir geline,ilk bayramımız zaten bu kadın tuttu bana hürrem küpesi hediye etti :) valla sinirden gülüyorum..biz nişanlıma gömlek aldık boss hemde bizim maddi durumumuz onlardan çok altında..3 evleri var paraları var ama para yok diye ağlıyorlar :2::2::2: bak aklıma geldi yine dertlendimm...üzüntüden kanser olucam bu sadece bi kısmı olanların...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canlarım teşekkür ederim.

aile tabiki önemli özellikle evlenene kadarki süreçte.
eşya ve para konusundabi sıkıntı mutlaka oluyormuş diyorlar.
benim ailemin durumu çok şükür iyi istediklerimi alırım .
onlarında durumları iyi tabi.
ama dediğiniz gibi durum iyi olmakla olmuyor mesele alabilmek :)
valla canım kaynanan fenaysa onagöre davran olsun bitsin.
o sana hürrem küpesi alıyorsa bayramda bi çikolata yeter
ama nişanlınıza bu durumları belli etmeyin.
erkekler birazcık bu konuda hassas olabilio ve aç gözlü sanıyorlar

kız daha okadar heyecan yapma .. daha bismillah.
hem tanıdıkça geçer heyecanın gerçi ben hiç heycanlanamadım ya heyecan namına birşey yok ne sınav ne başka birşeyde. gayet sakin bir insanım.
evet bizimkide bayramdan sonraki 1.2 hafta ıcınde olacak inş babamlar gelsin.
ufak bir nişan yaparız kına gecesi vs kesinlikle istemiyorum zaten.
hepsi tantana ya

canım şimdi gördüm telim çalmış sessizde idi :) temizlik yapıyorum bi yandan kk ya bakıyorum

bende tantana istemiyroum.düğünde istemiyorum:)
nikah..
kına gecesi yapılır ama millet orda bi kurtlarını döker bi salon tutulur öyle
ben nişana küçük magnetler istiyorum hediye olarak ama bilmiyorumki nasıl olur

Oyy tatlım kıyamam sana yaa insanlarla uğraşmak zor ama napıcaksın işte Allah yardımcın olsun tekrar

offf off aynı dertten mağdur. bu gelin nasıl olunuyor deyin bana yaaa.. yok gelin böle olunmazz falan feşman. ben çok hareketliyimdir herkesle muhabbet çok rahat kurarım. ama yok ben beğendiremedim bi. annesi neysede yokmu o teyzeler ıllallah ettirdiler. sessiz olsan nie konuşmuyon olur konuşsan hiç usul bilmiyo olur gayetde kibar konuşurum insanlarla. kardeşimle telefonda konuşuken oğlum dedim die bizle ilerde nasıl konuşur acep bu oldum . offfffff sıkıldım şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…