emoss sen nerede oturuyorsun benim arkadaş var emos diye bu sited eo sandım diyorum inişanı olsa haberim olur:)bayramdan sonra babam geldiğinde benide istemeye gelecekler
kızlar komedisiniz ya ehehe kuzen olduğunuz halde burda mı öğrendiniz sözleneceğinizi
öncelikle hayırlı olsun canım
bende temmuz ayında görücü usulü tanıştım biriyle ama biz hiç görüşmemiştik,direk görmeye geldiler ailece
kumaş etek giymiştim(lacivert),üzerine bordo uzun kollu hoş bi bluz giymiştim ve hoş bi ipek eşarp takmıştım.sade ama güzedi kıyafetim.
sözlüm beni beğenince ertesi gün gene görüştürüldük,derken numaralarımızı verdik,uzun uzun görüşüp tanıştık.
şimdi arife günü istemem olaacak,bayramın 4. günüde nişan
ama sana tavsiyem,çok abartılı giyinme,sade ama güzel olsun.
ayrıca demeden geçemeyeceğim,kayınvalide acayip süzecek haberin olsun
elin ayağı dolaşıyor insanın yaw :86:
ayy canım sorma çok heycanlıyım şimdiden.
bayramdan soraki hafta bizdeler tanışmak için.damat adayından çekincem yok görüştük arada sırada da msj laşıyoruz alıştım görümce adayım ise çok şeker cana yakındır severim.
ama kayın valide offf napcam babasının karşısında bilemiyorum.
siyah bi etek üzerine beyaz yada pembe gömlek düşünüyorum üzerinede bi şal örtmeyi düşünüyorum sanırım yeterli olur.
siyahla pembe çok uymaz ama beyaz güzel olur.
nasılsa istemeye gelmior,tanışma...o yüzden çok resmi giyinmene gerek yok,şal gayet uygun olur.
heyecanını anlıyorum.sen gene damadı tanıdığın için,için rahat
bende o da yoktu.gelmeden 1 saat önce haber verdi dayımlar,geliyorlar diye.elim ayağıma dolaştı resmen :18:
acaba tipi nasıldır?sinirli midir?ya huyu bana uymazsa,ya kayınvalidem fena biriyse...
neler neler düşündüm o 1 saat içinde
1 saatte çocukla evlendim,çocuk doğurdum,kayınvalidem ayırdı,boşandım
düşün artık evhamımı :86:
ama Allah'a şükür hepsi iyi çıktı
hehehe =) korku oluyo tabi..iyi senin en azından iyi çıkmış benimde nişanlım iyi de ailesi,,,,,,aman amannnnnkimi diyor aile önemli değil diye de çok etkiliyor yaa şimdiden yapmadıkları kalmadı...bu yüzden bence em_oss sakın çok yüz verme,tepene çıkıyorlar..kendini ağırdan al en iyisi..tabi bunlar benim fikrim herkes bir değil sonuçta ama dikkatli olmakta fayda var...ağzı ve canı yanan biri olarak söylemek istedim
Canım üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun ailesi önemli değil diyenlere kızıyorum elbette aile çok önemli evlenince sadece sen ve eşin olmuyosun kendi ailen ve eşinin ailesi kocaman bi aile oluyosunuz herkesin beklentileri oluyo gönül isterki iyi anlaşılsın ama olmayınca olmuyo ..bende nişanlanıyorum bu hafta sonu şimdilik sözlümün ailesi üstüme çok düşüyor ilk gelinleriyim inş. hep böyle olur tabi bnde saygıda kusur etmiyorum ..
Emocum hakkında hayırlısı olur inş. canım çok güzel heyecanlarrr umarım istediğin gibi olur herşey
he bide kızlar böle hayırlı işlerde nişandı sözdü bohçaydı kırgınlık çok olabilirmiş ve unutulmazmış aman dikkat diyimher duyan benide öle tembihliyolarda paylaşmak istedim
kuzum bende ilk gelinleriyim,nişanlım zaten tek çocuk..bilmiyorum bunlar bir acayip..doğum gününde bile giydiği büyük gelen kotunu hediye etmişti..bayramda harçlık verilir geline,ilk bayramımız zaten bu kadın tuttu bana hürrem küpesi hediye etti :) valla sinirden gülüyorum..biz nişanlıma gömlek aldık boss hemde bizim maddi durumumuz onlardan çok altında..3 evleri var paraları var ama para yok diye ağlıyorlar :2::2::2: bak aklıma geldi yine dertlendimm...üzüntüden kanser olucam bu sadece bi kısmı olanların...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?