kizlar yardim :(( polikistik over ve wc ye cikamama

goktug2468

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
19
0
16
İstanbul
Kizlar 4 aydir pcoslu oldugumu ogrendim ve 1 aydir ayiptir soylemesi ictigim sulari cikartamaz oldum. Zorluyorum resmen :(( Pcosla alakali birsey mi bunu yasayan varmi

Kizlar 4 aydir pcoslu oldugumu ogrendim ve 1 aydir ayiptir soylemesi ictigim sulari cikartamaz oldum. Zorluyorum resmen :(( Pcosla alakali birsey mi bunu yasayan varmi

yok canım psikolojik senin ki. Bendede var pco ama yani çıkıyor çıkacak olan:27::27::27:

geçmiş olsun idrar yollarıyla rahimin ilişkisi yoktur. büyük ihtimal enfeksiyon ya da kireçlenme yaşıyor olabilirsin. üroloji bölümüne başvurmanda fayda var tekrar geçmiş olsun.

10 ay once ogrendim bende ama hic boyle bir sey yasamadim baska sebebi vardir seninkinin gecmis olsun bi doktora gorunmelisin :)

Gerçekten çok işginçsiniz ..şaka yapıyor olmalısınız ...yani bunu buraya soracagınıza bir aydır bi doktora niye gitmediniz :53::53::26::26:onmli ,ya ben tuvalete çıkamasam o gün giderin herhalde :53:

Back