kızlar yardım pılis :) adet azalması

Amın canım hayırlısıyla ınsallah ya ıcıme kurt dusurdun ve bırde umut serptın yabende fılmımı baska baska doktorlara gstereyım olmazsa laparoskopı talep edeyım bakalım be cıkacak

Amın canım hayırlısıyla ınsallah ya ıcıme kurt dusurdun ve bırde umut serptın yabende fılmımı baska baska doktorlara gstereyım olmazsa laparoskopı talep edeyım bakalım be cıkacak
Amacım seni telaşlandirmak değil sorunu en iyi şekilde bulman rahim filmin var mı eğer varsa onu dediğin gibi göster umarım hersey yoluna girer belki laparoskopi ve histeroskopiye gerek bile kalmaz filmde hepsi çıkar inşallah

benimde doktor ihmalinden kaybettigim 2 canim var filmde banada bsy yok dediler ve bede ayni senin gibi hic sorun yok hicam dekistim yeni doktoruma tekrardan istedi dr um ve T rahim oldugumu ve rahim darligi oldugunu bu yuzden bebeklerim icin uygun yerim olmadigini ve kanamalarimin bundan dolayi oldugunu ogrenince dunyam yikildi ... simdi ne asamadasin cnm ne yaptin varmi bebis fln

Canım benim Allah sabır versin bu acının tarifi yok ben artık dikkatsiz doktorlara tahammül edemiyorum birinin daha canı yanmasın diye dua ediyorum Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldum perde varmış ameliyatta alındı yerine spiral takıldı rahim toparlansın diye takılmış 2 ay bekleme sürem var sonra çıkartıcam bebek için çalışmalara başlıcam inş ama bu arada ameliyat sonrası kanama hala geçmedi spiralden dolayı diye düşünüyorum çok moralimi bozuyo bu durum zamanı gelsede çıksa artık şu alet başka sorun olmadan bebek için ugraşsam sen nasılsın şu an peki son durum iyidir inşallah

zaten bu isi artik hastanelerde de yapiolar ve ben de ank da bu iste uzman yere gittigimde faydasi oldugunu soylediler hacamatin ararstirirsaniz bi suru hastalik uzerinde faydasi oldugunu goreceksiniz
UMARIM OLUR. HER YERDE DUYDUM DA ORADA DUYMADIM. ÇOK İLGİNÇ İNŞALLAH SEBEBİ OLURDA BEBİKİNİZ OLUVERİR.

Allah razı olsun senden :) gozumu actın evet fılmım var ınfertılıte klınıgınde ıstemıslerdık etlık zubeyde hanımda cekılmıstım ama bır yıl doldu belkı yenısını ısterler ama bılemıyrum orada da ıkı doktora gstermıstım bısey yok demıslerdo ben bırdaha gosterırım tup deneyecegım doktora

bozma cnm moralini benimde dustan sonra hala artiyo kanamalariim ve hala lekelenmelerim var bende spiral yok bsy demedi doktorum sadece histereskopi oldum ondanmi acaba icini ferah tut cnm olmadi ara dr sor ... Rabbim acilarimizi dindirecek saglikli hayieli bebisler nasip eder insallah cnm ayni zmnda baslamisiz tedaviye dr banada 3. ay ttansfer yapcaz dedi ins hayirli sonuclar yazariz

UMARIM OLUR. HER YERDE DUYDUM DA ORADA DUYMADIM. ÇOK İLGİNÇ İNŞALLAH SEBEBİ OLURDA BEBİKİNİZ OLUVERİR.
insallah cnm cumlemizin olsun :) illaki sifa bi yerden gelcek ama ben 2 kere narkoz aldim vucut temizlensin diye yaptirmayi istiyorum

İnşallah canım benim aynı zamanda güzel haberler alırız inşallah suan kafam rahat olması gerekiyor ama bu geçmeyen kanama çok canımı sıkıyor gecmezse sorucam Dr.a sen sanırım tüp bebek yaptiriyosun Allah yardımcın olsun inşallah tutunur meleğin güzel haberler verirsin bize de

Ne demek canım inşallah faydam olur çok mutlu olurum. olsun sen yinede göster filmini isterse yeniden cektirirsin inş başka sorun çıkmaz da en kisa zamanda güzel haberler alırız birbirimizden

amin cnm insallah sen ne yaptircaksin asilamami dusunuyorsun veya dr ne dedi

amin cnm insallah sen ne yaptircaksin asilamami dusunuyorsun veya dr ne dedi
Slm Canım öncelikle kanama geçti şimdilik çok şükür inş tekrar başlamaz. Ben suan spiralin çıkması için resmen gün sayıyorum:) Şubat bitimi çıkarttırcam doktor kendin 1, 2 ay dene dedi hemde kafan rahat olsun dedi olmazsa tekrar yumurta takibi yaparız dedi şimdilik aşılama veya tüp bebek demedi bakalım inş gerek kalmadan hemen gelir bebiş

a.s cnm sukur bnmde gecti :) dene sans orani artiyomus diye okudum bazi yerlerde insallah seninde grk kalmadan tedaviye kendiliginden olur canim

a.s cnm sukur bnmde gecti :) dene sans orani artiyomus diye okudum bazi yerlerde insallah seninde grk kalmadan tedaviye kendiliginden olur canim
Ay çok sevindim seninde şükür geçmiş :) inş şansım artar da tedaviye gerek kalmaz. Aslında sende kendin deneyebilirsin sonuçta ameliyatını oldun iyisin ve önceden kendiliğinden olan bi gebelik var seninde şansın var bence. tabi en iyisini sen ve doktorun bilir ama benimki sadece fikir canım.

hayıt tohumu kürü kullanırsanız adetleriniz daha güzel geçer

cnm bnm darlikda vardi rahim sekli degistirildi ondan dolayi dr um adetlerin duzene girsin diye cycprogova gibi bsydi adi o ilaci verdi 2 ay kullancam ondan dolayi gebelik oluşmaz cunku adet olmauida sagliycak o ilaç yoksa bende denerdim :) bide dondurulmus embriyolar var usumustur yavrucuklarim :) birakmayim hastanelede onlari ins cnm seninde olur kendiliginden bakalim adete sin 1 hafta var bnmde :) 1 ay daha bekle pehhh gunler gecmio

Anladım canım o ilacı suan bende kullanıyorum 2.kutuya geçtim inş bitince bende başlıcam çalışmalara seninle tedavi sürecimiz aynı inş güzel haberleri de en kisa zamanda veririz. Demek senin minikler dondurulmuş bekliyorlar bilmiyodum onu bekletmeye gelmez annesi en iyisini düşünmüşsün bide şu zaman bi geçse daha 1 ayımız var sabır Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…