KIZLAR YARDIM OTİZM ŞÜPHESİ!!

Her çocuğun gelişimi farklıdır kuzeniyle kıyaslamayin kimseyle kıyaslamayın bu sadece sizi yorar. Bebeklere istemediği hiçbir şeyi yaptıramiyorsunuz o an yapmak istememiştir gelmek istememiştir. Benimki de 8 aylık oldu emeklemek istemiyor ağzı aşağı koyunca kendini yırtıyor ama tutunup ayaklanmaya hevesli. Her bebegin gelişimi kendine özel canım anne üzme kendini doktoruna da danış tabii yine. Bebişin de sen de sağlıkla kal...

İşin ilginç tarafı bende bu yazılanların çoğunu söylüyorum kendime ama niyeyse inandıramıyorum kendimi hep acabalar uçuşuyor kafamda

Bende hastalık surecımız olmustu mecbur baktırdım her buhar verdıgımızde benımkıde ustunu asla ortturmez uyku tulumu kullandım lcw de e bebekte satılıyor onlara bı bakın istersenız cok rahatlık yoksa ustunu actı korkusuyla uykusuzluk yıpratıyor bızı ve erkek cocuk demek enerjı patlaması olmazsa olmazı benceona care yok cekıcez mecbur

Aynen öyle erkek bebekler yolumdan ziyâde benimki kundağa alışık eli dışarda kalınca uyuyamıyor ha birede çıkarıyor elinin nası zaptederim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…