• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR YARDIM OTİZM ŞÜPHESİ!!

Kızlar öncelikle merhaba, benim 6 ayınınyeni doldurmuş bir bebeğim var, sorunum şu ki bâzen bebeğimim otizmli olmasından korkuyorum, göz teması var nerdeyse doğduğundan beri gülümseme kahkaha var, gel deyince ellerini açıp bana babasına evdekilere uzanıp geliyor, seslerin geldiği yerlerede bakıyor bazen ismini söylediğimizde de bakıyor, ama kafamı karıştıran her defasında bunu yapmıyor kendimizi parçalasak bile bakmaz bâzen yakınında olsak bile, gelişimi kilosu iyi, hatta bizden 15 gün büyük bir kuzenimiz var onun yaptığı tüm hareketleri benimki tam bir ay sonra yapıyor, benimle bu durumu birebir yaşıyan yada fikir sâhibi olan kimse varsa lütfen cevap verin 🙁 yoksa kafayı yicem teşekkür ederim şimdiden 🌹
Her çocuğun gelişimi farklıdır kuzeniyle kıyaslamayin kimseyle kıyaslamayın bu sadece sizi yorar. Bebeklere istemediği hiçbir şeyi yaptıramiyorsunuz o an yapmak istememiştir gelmek istememiştir. Benimki de 8 aylık oldu emeklemek istemiyor ağzı aşağı koyunca kendini yırtıyor ama tutunup ayaklanmaya hevesli. Her bebegin gelişimi kendine özel canım anne üzme kendini 🥰 doktoruna da danış tabii yine. Bebişin de sen de sağlıkla kal...

Her çocuğun gelişimi farklıdır kuzeniyle kıyaslamayin kimseyle kıyaslamayın bu sadece sizi yorar. Bebeklere istemediği hiçbir şeyi yaptıramiyorsunuz o an yapmak istememiştir gelmek istememiştir. Benimki de 8 aylık oldu emeklemek istemiyor ağzı aşağı koyunca kendini yırtıyor ama tutunup ayaklanmaya hevesli. Her bebegin gelişimi kendine özel canım anne üzme kendini 🥰 doktoruna da danış tabii yine. Bebişin de sen de sağlıkla kal..

İşin ilginç tarafı bende bu yazılanların çoğunu söylüyorum kendime ama niyeyse inandıramıyorum kendimi hep acabalar uçuşuyor kafamda 🙁

Elimden geldiğince tv'ye baktırmıyorum ama yanlız bir anneyim bazen mecbur bakamadığımda oluyor, bide uyku sorunumuz var bizim gece uyutana kadar zorlanıyorum bazen uykuda acayip hareketli üstünü açıyor hep hele sabah uyandığında tam enerji patlaması yapıyor sizin var mıydı öyle durumları benimde erkek çoçuk bu arada 🙂.
Bende hastalık surecımız olmustu mecbur baktırdım her buhar verdıgımızde benımkıde ustunu asla ortturmez uyku tulumu kullandım lcw de e bebekte satılıyor onlara bı bakın istersenız cok rahatlık yoksa ustunu actı korkusuyla uykusuzluk yıpratıyor bızı ve erkek cocuk demek enerjı patlaması olmazsa olmazı bence😅ona care yok cekıcez mecbur

Bende hastalık surecımız olmustu mecbur baktırdım her buhar verdıgımızde benımkıde ustunu asla ortturmez uyku tulumu kullandım lcw de e bebekte satılıyor onlara bı bakın istersenız cok rahatlık yoksa ustunu actı korkusuyla uykusuzluk yıpratıyor bızı ve erkek cocuk demek enerjı patlaması olmazsa olmazı bence😅ona care yok cekıcez mecbur
Aynen öyle erkek bebekler yolumdan ziyâde benimki kundağa alışık eli dışarda kalınca uyuyamıyor ha birede çıkarıyor elinin nası zaptederim bilemiyorum 🤦🏻‍♀️

Back