- 25 Ocak 2023
- 171
- 47
- 18
- 38
- Konu Sahibi leylalidyaa
Benim kızımda çok yabancılar yabancı biri kucağına alınca ağlamaya başlıyor tanıdık biri alınca sakinliyor doktorumuz bunun iyi bir şey olduğunu söyledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımda çok yabancılar yabancı biri kucağına alınca ağlamaya başlıyor tanıdık biri alınca sakinliyor doktorumuz bunun iyi bir şey olduğunu söyledi
Bir öğrencimiz var mesela 2.5 yaşında parmağı takip etmekte zorlanıyor öğretmeni bu durumdan şüpheleniyor..sürekli koşturmak istiyor acı eşiğide çok yüksek. Ama sizin evladınızın 6 aylık iken bunları yapması bence çok normal
Takip konusunda iyiyse sıkıntı yapmayın değerlendirmede takip yaptırılmıştı otizmli bebekler bu kadar takip etmezler denmişti.Benimki takip konusunda çok iyi mesele her şeyi takip eder yaparsak
Ay hepinizden Allah razı olsun baya rahatladım bugünkü yorumlarda n sonra teşekkür ederimTakip konusunda iyiyse sıkıntı yapmayın değerlendirmede takip yaptırılmıştı otizmli bebekler bu kadar takip etmezler denmişti.
Benim oğlumda yabanciliyordu şimdi bıraktı herkese gidiyor kizim hiç yabancı seçmedi hala da öyle yedi düvelle barışık diyorum hep onaBenim kızımda çok yabancılar yabancı biri kucağına alınca ağlamaya başlıyor tanıdık biri alınca sakinliyor doktorumuz bunun iyi bir şey olduğunu söyledi.
Bizimki hala tanıdıklara gidiyor yabancı biri alınca dudak büzüyor.Babıldama başladı mi sizdeBenim oğlumda yabanciliyordu şimdi bıraktı herkese gidiyor kizim hiç yabancı seçmedi hala da öyle yedi düvelle barışık diyorum hep ona
Değişiyor demek ki tepkiler hareketler kıyaslamamak lazım aslımda bende kuzeniyle çok kıyaslıyorum galibaBenim oğlumda yabanciliyordu şimdi bıraktı herkese gidiyor kizim hiç yabancı seçmedi hala da öyle yedi düvelle barışık diyorum hep ona
Yok daha ya çok takılıyorum bende buna bekliyorum umutlaBizimki hala tanıdıklara gidiyor yabancı biri alınca dudak büzüyor.Babıldama başladı mi sizde
Hangi ilde gorustunuz ergoterapist ve cocuk gelisimciyle bende ariyorumBen kızımı 6 aylık olduğunda gelişim testi için özel bir kuruma götürmüştüm orada ergoterapist ve çocuk gelişim uzmanı eşliğinde değerlendirildi çok kafaya takmıştım ve normal hayatıma çok yansımıştı bu ruh halim.Size önerim aklınızdan çıkmıyorsa sizde uzman görüşü alın içiniz rahat eder.
Boşu boşuna kendinizi heder ediyorsunuz. Kızım bir yaşında oyuncakla ilgileniyorsa ya da üst üste seslendiysem bakmadığı zamanlar oluyor. Baktığı zamanlar da oluyor gelişimi de gayet iyi algısı açık. Bu kadar evham yapmaya gerek yokGöz teması var ismini söylerken yada başka bi şekilde seslenirken dönüp bakıyor hatta odanın dışında biri seslense o tarafada bakıyor ama sorım şu hep yapmıyor bunu
Büyük oğlum eğer canı isterse bakardı sadece. İstersen çağırırken bir yerlerini yırt. Annem çok endişelenirdi bu çocuk neden bakmıyor, duymuyor olabilir mi? Ya da hastalığı olabilir mi diye. (Hamileliğimde down sendromundan şüphelendiler 2 ay sonra olmadığı anlaşıldı annemde ondan dolayı bir telaş kaldı) çocuğunu iyi izleyin ben anlattıklarınızdan şüphe uyandıracak bir şey hissetmedim. O an dikkatini başka şeye yansıtmış olabilir. O yüzden bakmıyor olabilir. Normalde seslere konuşmalara tepkisi iyiyse kuruntu yapmayın kendinize
Bundan sonra daha rahat davranmaya çalışıcam yoksa hayatı kendime zehir edicemBoşu boşuna kendinizi heder ediyorsunuz. Kızım bir yaşında oyuncakla ilgileniyorsa ya da üst üste seslendiysem bakmadığı zamanlar oluyor. Baktığı zamanlar da oluyor gelişimi de gayet iyi algısı açık. Bu kadar evham yapmaya gerek yok
Merhaba benım cocugumda aynı seylerı yapıyordu suan 18 aylık cok sukur hıcbırsey yok ozellıkle erkek cocuksa kafasına gore takılmayı sevıyor:) 10 kez adını soylerdım yınede bakmazdı canı ostedgınde hemen döner di ama tabı yınede tedbırlı olmak lazım cok tv ye maruz bırakmayın benım de hep sonradan yapıyordu ama suan cok iyi endıselenmeyınKızlar öncelikle merhaba, benim 6 ayınınyeni doldurmuş bir bebeğim var, sorunum şu ki bâzen bebeğimim otizmli olmasından korkuyorum, göz teması var nerdeyse doğduğundan beri gülümseme kahkaha var, gel deyince ellerini açıp bana babasına evdekilere uzanıp geliyor, seslerin geldiği yerlerede bakıyor bazen ismini söylediğimizde de bakıyor, ama kafamı karıştıran her defasında bunu yapmıyor kendimizi parçalasak bile bakmaz bâzen yakınında olsak bile, gelişimi kilosu iyi, hatta bizden 15 gün büyük bir kuzenimiz var onun yaptığı tüm hareketleri benimki tam bir ay sonra yapıyor, benimle bu durumu birebir yaşıyan yada fikir sâhibi olan kimse varsa lütfen cevap verin yoksa kafayı yicem teşekkür ederim şimdiden
Elimden geldiğince tv'ye baktırmıyorum ama yanlız bir anneyim bazen mecbur bakamadığımda oluyor, bide uyku sorunumuz var bizim gece uyutana kadar zorlanıyorum bazen uykuda acayip hareketli üstünü açıyor hep hele sabah uyandığında tam enerji patlaması yapıyor sizin var mıydı öyle durumları benimde erkek çoçuk bu aradaMerhaba benım cocugumda aynı seylerı yapıyordu suan 18 aylık cok sukur hıcbırsey yok ozellıkle erkek cocuksa kafasına gore takılmayı sevıyor:) 10 kez adını soylerdım yınede bakmazdı canı ostedgınde hemen döner di ama tabı yınede tedbırlı olmak lazım cok tv ye maruz bırakmayın benım de hep sonradan yapıyordu ama suan cok iyi endıselenmeyın