KIZLAR YARDIM OTİZM ŞÜPHESİ!!

Bir öğrencimiz var mesela 2.5 yaşında parmağı takip etmekte zorlanıyor öğretmeni bu durumdan şüpheleniyor..sürekli koşturmak istiyor acı eşiğide çok yüksek. Ama sizin evladınızın 6 aylık iken bunları yapması bence çok normal

Benim kızımda çok yabancılar yabancı biri kucağına alınca ağlamaya başlıyor tanıdık biri alınca sakinliyor doktorumuz bunun iyi bir şey olduğunu söyledi.
Benim oğlumda yabanciliyordu şimdi bıraktı herkese gidiyor kizim hiç yabancı seçmedi hala da öyle yedi düvelle barışık diyorum hep ona

Hangi ilde gorustunuz ergoterapist ve cocuk gelisimciyle bende ariyorum

İstanbul Anadolu yakası.Artık her yerde var bu kurumlar rahatlıkla bulabilirsiniz

Büyük oğlum eğer canı isterse bakardı sadece. İstersen çağırırken bir yerlerini yırt. Annem çok endişelenirdi bu çocuk neden bakmıyor, duymuyor olabilir mi? Ya da hastalığı olabilir mi diye. (Hamileliğimde down sendromundan şüphelendiler 2 ay sonra olmadığı anlaşıldı annemde ondan dolayı bir telaş kaldı) çocuğunu iyi izleyin ben anlattıklarınızdan şüphe uyandıracak bir şey hissetmedim. O an dikkatini başka şeye yansıtmış olabilir. O yüzden bakmıyor olabilir. Normalde seslere konuşmalara tepkisi iyiyse kuruntu yapmayın kendinize

Göz teması var ismini söylerken yada başka bi şekilde seslenirken dönüp bakıyor hatta odanın dışında biri seslense o tarafada bakıyor ama sorım şu hep yapmıyor bunu
Boşu boşuna kendinizi heder ediyorsunuz. Kızım bir yaşında oyuncakla ilgileniyorsa ya da üst üste seslendiysem bakmadığı zamanlar oluyor. Baktığı zamanlar da oluyor gelişimi de gayet iyi algısı açık. Bu kadar evham yapmaya gerek yok

Çoğu kişi aynı şeyleri söylüyor sanırım ben fazla düşünmekten evham yapıyorum

Bundan sonra daha rahat davranmaya çalışıcam yoksa hayatı kendime zehir edicem

Merhaba benım cocugumda aynı seylerı yapıyordu suan 18 aylık cok sukur hıcbırsey yok ozellıkle erkek cocuksa kafasına gore takılmayı sevıyor:) 10 kez adını soylerdım yınede bakmazdı canı ostedgınde hemen döner di ama tabı yınede tedbırlı olmak lazım cok tv ye maruz bırakmayın benım de hep sonradan yapıyordu ama suan cok iyi endıselenmeyın

Elimden geldiğince tv'ye baktırmıyorum ama yanlız bir anneyim bazen mecbur bakamadığımda oluyor, bide uyku sorunumuz var bizim gece uyutana kadar zorlanıyorum bazen uykuda acayip hareketli üstünü açıyor hep hele sabah uyandığında tam enerji patlaması yapıyor sizin var mıydı öyle durumları benimde erkek çoçuk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…